Vandaag in beeld

Nieuws

Nieuwe kans voor baby Nyima

27 FEB 2013

In haar geboorteland Gambia was ze al opgegeven, maar dankzij Nederlandse doktoren krijgt baby Nyima nu een nieuwe kans.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:22

Deze reclame maakt Max woest

Max Verstappen gaat actie ondernemen tegen een reclame van internetsupermarkt Picnic, heeft zijn team aan RTL Boulevard laten weten. De reclame is een parodie op de Verstappen-commercial van concurrent Jumbo.
00:28

Karatejump redt man van moord-Kever

Een horror-ongeluk is in de maak als een dolle Volkswagen Kever in volle vaart op een man afrijdt. Het gebeurt in Cruz Machado, in het zuiden van Brazilië.
03:23

'Twijfels over huwelijk Paay'

Patricia Paay kondigde vanmorgen aan dat ze gaat trouwen met haar nieuwe vriend, Robbert Hinfelaar. Volgens Jan Uriot is er helemaal niets van waar! Hij vertelt Mark Sloof van Toor waarom.
01:14

Tiener opgepakt voor flirten op YouTube

De politie in Saoedi-Arabië heeft een tiener opgepakt voor ’onethisch gedrag’ op live-videosite YouNow. De jongen, genaamd Abu Sin, trok daar veel kijkers met zijn geflirt met een 21-jarig Amerikaans YouTube-sterretje.
03:13

Indrukwekkende animatie Buk-transport

Het Openbaar Ministerie heeft een zeer uitgebreide reconstructie online gezet van het Buk-transport naar de plek waar vlucht MH17 is neergeschoten. In de video zijn filmpjes van getuigen te zien die het vervoer hebben gefilmd.
01:33

Dit bewijst: Buk kwam uit Rusland

Deze afgeluisterde gesprekken bewijzen dat vanuit Rusland een Buk aan de separatisten is geleverd. Dat zegt het hoofd van de landelijke recherche Wilbert Paulissen woensdagmiddag tijdens de presentatie van het Joint Investigation Team (JIT) in Nieuwegein.
02:53

‘Ongemakkelijkste date ooit!’

BeyonG leeft als vrouw, maar wil geen geslachtsoperatie ondergaan. In Love Me Gender gaat ze op date met Rick. Hij heeft alleen niet in haar profiel gelezen dat ze transgender is. Hele uitzending.
02:44

Reljeugd weggehouden bij Wilders

In Maassluis hadden ze een bijzondere oplossing om te zorgen dat lastige jongeren geen trammelant zouden veroorzaken tijdens een bezoek van Geert Wilders, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:30

Drone filmt heftige villabrand

Spectaculaire beelden van een brand in een villa in het Gelderse Ugchelen. De brand brak in het begin van de avond uit en een buurtbewoner maakte deze beelden met zijn drone.