Vandaag in beeld

Nieuws

Sjors dolblij met bouwkeet

27 FEB 2013

Sjors (38) woont nog bij zijn moeder, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:51

Nieuwe beelden van doodrijder A2

De krankzinnige dodemansrit van de man die met ruim 200 kilometer per uur op de auto van een gezin inreed blijkt gefilmd. Saskia Belleman doet in TELEGRAAF VANDAAG verslag vanuit de rechtbank.
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen...
01:10

Chantal: 'Carice, doe je kind weg!'

Carice van Houten is bevallen van zoontje Monte en kan dus wel het nodige moederadvies gebruiken. Chantal Janzen, altijd in voor een dolletje, deelt alvast een belangrijke 'tip' met de actrice uit Game of Thrones...
02:28

'Rendement is spectaculair!'

Makkelijk verdienen is het, zegt ondernemer Huub Kortlevers over de drijvende huizen die hij verkoopt en verhuurt. Zijn Havenlodges duiken op steeds meer plekken op en DFT TV ging kijken waarom.
00:31

Agressieve man uit water gevist

De politie in Groningen had een bootje nodig om een agressieve man in te kunnen rekenen. De man viel voorbijgangers lastig op het Stationsplein en dook daarna het water in.
02:07

'Uitspraken Verstappen niet handig'

Max Verstappen zorgt in de Formule 1 voor veel opschudding. Zo ook afgelopen weekeinde in België, waarna hij veel kritiek kreeg van o.a. Ferrari-coureur Kimi Räikkönen. Onze verslaggever Frank Woestenburg gaat dieper in op de situatie.
00:37

Stieren straffen festivalbezoekers

In Peru zijn ze er blijkbaar nog niet achter dat het een slecht idee is om een stier boos te maken. Tijdens een religieus festival worden de beesten op straat losgelaten en moeten bezoekers hun touw proberen te pakken. Het feestje eindigt met negen gewonden.
00:42

Vreselijk: dode rendieren in beeld

Er zijn heftige beelden vrijgegeven van de 323 rendieren die zijn omgekomen door de bliksem in Noorwegen.
07:33

'Blind moet Oranje isoleren'

In Telesport Vandaag: chef Telesport Jaap de Groot over de situatie rond Bert van Oostveen bij de KNVB, internationals reageren op onrust en de toekomst van Riechedly Bazoer is nog onzeker.