Vandaag in beeld

Nieuws

Vaatstra: Hij keek naar de grond

27 FEB 2013

Jasper S. stond woensdag voor het eerst voor de rechter. De 45-jarige man uit Oudwoude heeft bekend de moordenaar te zijn van Marianne Vaatstra. Bij de zitting was ook de vader van Marianne aanwezig.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:50

Deze reclame mag u niet zien

Seksistisch of niet? Deze commercial waarin een vrouw met een paling wordt vergeleken is offline gehaald omdat hij volgens sommige Japanners niet door de beugel kan.
01:14

Snuivende Trump internethit

Op één onderdeel won Donald Trump het debat met Hillary Clinton glansrijk: snuiven. Wat is er aan de hand met Trumps neus?
00:38

Vloedgolf grijpt toeristen in China

Nietsvermoedend staan deze toeristen in het Chinese Hangzhou naar een stroomopwaartse golf in de rivier Qiantang Jiang te kijken, als het natuurfenomeen plots verandert in een enorme vloedgolf.
01:05

Jacht op extreem wrede rovers

Hij wordt aan zijn kin door de winkel getrokken, geslagen met een mes en gestoken met een kapotte fles. Een medewerker van Gall & Gall in Eindhoven krijgt het erg zwaar te verduren tijdens een overval op vrijdagavond 16 september. Van het incident zijn nu door de politie beelden vrijgegeven.
03:45

Woede om premies: ze pakken alles af!

In TELEGRAAF VANDAAG reageren Geert Wilders en Pia Dijkstra op het nieuws dat de zorgpremies veel hoger worden dan gedacht. 'Schandalig,' zeggen mensen die we vandaag spraken.
01:45

Rapper Boef woest om aangifte

In een filmpje haalt Rapper Boef flink uit naar de vrouw die hem beschuldigt van dierenmishandeling én naar de krant die het verhaal vanmorgen op de voorpagina bracht: De Telegraaf.
04:28

'Ik baal dat ik hem een klap gaf'

Rick Brandsteder is vanmorgen veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf en een geldboete. Justitie eiste echter een veel hogere straf en zal het hier niet bij laten denkt Jan Uriot. Hij en Mark Sloof van Toor bespreken de zaak in Privé TV.
01:07

Bende besteelt 89-jarige vrouw

De politie heeft beelden vrijgegeven van vier buitengewoon laffe dieven. Op donderdag 4 augustus stelen ze in Leiden maar liefst 1200 euro van een bejaarde dame.
00:32

Trump keihard gebasht in spotje

Trump kan zijn borst nat maken. Het tweede deel van het debat werd vannacht door Clinton gewonnen en ook online krijgt hij het soms zwaar te verduren. Dit filmpje werd maandag online gezet door een organisatie die zich ten doel stelt om Trump te stoppen.