Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Vaatstra: Hij keek naar de grond

27 FEB 2013

Jasper S. stond woensdag voor het eerst voor de rechter. De 45-jarige man uit Oudwoude heeft bekend de moordenaar te zijn van Marianne Vaatstra. Bij de zitting was ook de vader van Marianne aanwezig.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:39

Boze fietser sloopt auto

Een boze fietser heeft in het Canadese Toronto zijn woede afgereageerd op een auto. Wat er aan het voorval voorafging is niet duidelijk.
01:37

Cothen trots op halfnaakte voetbaldames

De pikante foto van het dameselftal van de plaatstelijke voetbalclub is het gesprek van de dag in het gelovige dorpje Cothen.
00:59

Trump-haters slaan Trump-supporter

Een Trump-supporter dooft een vuurtje gestookt door demonstranten. De demonstranten vallen de man vervolgens aan. De heftige beelden uit Amerika zijn zaterdag online gezet op Twitter.
00:35

Spectaculaire sloop flats

In de Chinese stad Wuhan zijn negentien gebouwen binnen enkele seconden met de grond gelijk gemaakt. Omliggende gebouwen raakten niet beschadigd.
01:33

Hierom werd bikinifoto internethit

Isa-Bella (19) lijdt aan een vreselijke ziekte waarbij haar been enorm opzwelt. Haar verhaal zie je in My Legs Won’t Stop Growing, zondag 21.00 uur op TLC.
01:25

'Ze hebben enorme handen'

De Lichtfabriek in Haarlem was zondag het toneel van lange mensen. Het evenement 'In de voetsporen van Cajanus' werd daar gehouden.
00:55

Prachtige beelden winters landschap

Prachtige beelden van een dronevlucht boven Pijnacker. In de verte is de skyline van Rotterdam te zien.
00:25

Veel schaatsers op natuurijs Ankeveen

Ondanks een waarschuwing van de politie in verband met de dikte van het ijs en de drukte op de wegen, zijn veel schaatsliefhebbers naar Ankeveen gekomen om daar op het natuurijs te schaatsen.
00:34

Turkije bombardeert voertuig IS

De Turkse luchtmacht heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe een gepantserd voertuig van Islamitische Staat wordt gebombardeerd. Dit gebeurde zaterdag in de Syrische stad al-Bab.