Vandaag in beeld

Nieuws

Wilders is kabinet zat

01 MRT 2013

De PVV-fracties in Tweede en Eerste Kamer hebben vrijdag een verzetspamflet aangeboden aan de ministerraad. Zij protesteren daarin tegen het afbraakbeleid dat het kabinet volgens hen voert.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Panda's krijgen nieuw speeltoestel

Panda's Jia Panpan en Jia Yeuyeu hebben van de Toronto Zoo een nieuw speeltoestel gekregen. De panda's zijn duidelijk blij met de glijbaan.
00:56

Nieuwe beelden fatale schietpartij

SCHOKKENDE BEELDEN - De politie van de Amerikaanse stad Charlotte heeft beelden vrijgegeven van de schietpartij waarbij Keith Scott om het leven kwam door politiekogels. De beelden zijn van een dashcam in een politiewagen en van de bodycam van een agent.
05:28

'Geen respect voor Van Gaal'

In Telesport Vandaag: Tom Dumoulin denkt niet maar aan het algemeen klassement, maar droomt nog wel van een ritzege in de Eneco Tour. Verder een interview met Marco van Basten, die nog niet precies weet wat hij gaat doen bij de FIFA en verslaggever Marcel van der Kraan over het onprofesionele gedrag van José Mourinho.
01:21

Vloggermepper: 'Nooit meer doen'

De man die tuigvlogger Ismail heeft achtervolgd en beschuldigd wordt van mishandeling, doet zijn verhaal bij DumpertTV. Hij heeft een hele duidelijke boodschap voor de vlogger waar die zich maar beter aan kan houden.
00:31

'Selfie' met python gaat fout

Een groep mannen wil een 'selfie' maken met een net gevangen python. Eén van de mannen wordt aangevallen. Dit gebeurde vrijdag in Sirohi, India.
00:54

SCHOKKEND: Opnieuw schietpartij Amerika

De politie in de Amerikaanse staat North Carolina is opnieuw in opspraak geraakt. Ze schieten de ogenschijnlijk ongewapende, zwarte Keith Scott dood. Zijn vrouw staat op een aantal meter afstand en filmt de hele schietpartij.
00:30

Bibi opgeschrikt door overstroming

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman is opgeschrikt door een overstroming in Spanje. De vlogger reed door het water toen er plotseling stoom uit de motorkap kwam en de motor stopte.  Bibi vertelt dat het water tot aan het raam van de auto stond waardoor ze uit het raam moest klimmen en in het water viel.
00:42

Bungeejump gaat gruwelijk mis

Niet kijken als je ooit nog eens wilt bungeejumpen! De sprong van een vrouw in Zuid-Korea draait uit op een regelrechte nachtmerrie.
00:29

Vrachtwagen in berm op A1

Een vrachtwagen is zaterdagochtend op de A1 richting Apeldoorn voor afrit Hoenderloo in de berm beland. De twee inzittenden raakten lichtgewond. De rechterrijstrook is tot 16:00 dicht in verband met bergingswerkzaamheden. Credits: q2a.nl