Vandaag in beeld

Nieuws

Koningslied bol van taalfouten

20 APR 2013

Het officiële koningslied van componist John Ewbank heeft het zwaar te verduren. Ook een bekende neerlandicus heeft felle kritiek geuit op het nummer. "Schandalig", noemt hij de tekst.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:52

02 'Schutter lag in de bosjes'

Bij een schietpartij bij seksclub Boccaccio is Martin Kok geliquideerd. Onze misdaadjournalist John van den Heuvel is ter plaatse en sprak ondermeer met een getuige. 'Iemand wachtte het slachtoffer op.'
03:06

Ordinaire wraakactie op de A7

Het regent scheldwoorden in de auto bij Ad en Cora Smits als ze verwikkeld raken in een verkeersruzie. Het bizarre tafereel loopt voor het echtpaar niet goed af. Ook iets gefilmd met uw dashcam? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
01:27

Zo reageert Wilders op uitspraak

'Ik ben geen racist en mijn kiezers ook niet'. Zo reageert Geert Wilders in een videoboodschap op zijn veroordeling in de 'minder Marokkanen'-zaak. De PVV-leider is schuldig bevonden, maar krijgt geen straf.
06:30

'Kok negeerde twee gouden regels'

Als 'misdaadverslaggever' weigerde Martin Kok zich aan een paar basisprincipes te houden. Dat werd de oud-crimineel mogelijk fataal, zegt John van den Heuvel in TELEGRAAF VANDAAG.
01:18

'Klote-marokkanen mogen hier te veel'

De uitslag van het Wildersproces doet veel stof opwaaien. In Volendam peilt Telegraaf TV de meningen van de inwoners en die hebben een erg duidelijke mening...
01:13

Ohra-babe reageert op reclamerel

Actrice Lente Voorhoeve reageert in een vlog op de rel rond het seksistische spotje van Ohra dat van de buis werd gehaald.
00:41

Aso schopt vrouw van trap

Een vrouw loopt nietsvermoedend op een station als ze ineens van achteren door een man in haar rug wordt geschopt. De dader loopt daarna gewoon door.
00:51

Jort Kelder is klaar met vrouwen

Het is alweer even geleden dat we Jort Kelder samen met een vrouw zagen. Is hij alweer gelukkig in de liefde? Privé TV vroeg het hem!
02:10

Gênante doorkijkblouse Saskia Noort

Waar Saskia Noort met haar hoofd zat toen ze deze outfit uit de kast trok zullen we nooit begrijpen. Haar misser en meer outfits van de sterren zie je in de nieuwe Bubbels.