Vandaag in beeld

Nieuws

Koningslied bol van taalfouten

20 APR 2013

Het officiële koningslied van componist John Ewbank heeft het zwaar te verduren. Ook een bekende neerlandicus heeft felle kritiek geuit op het nummer. "Schandalig", noemt hij de tekst.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:18

Spectaculaire beelden legeroefening

Artillerievuur, luchtdoelraketten, drones, straaljagers en zelfs een B-52 bommenwerper die rakelings langs de Russische grens vliegt. De Telegraaf was bij operatie Saber Strike in Estland. Met die grote legeroefening laat de NAVO de tanden zien aan Poetin.
00:50

Wie zijn de wegpiraten?

In de rubriek Dashcam komen wekelijks de ergste wegpiraten van Nederland in beeld. Heeft u ook een opmerkelijke actie gefilmd van zo'n wegpiraat, tip dan de redactie via verkeer@telegraaf.nl.
02:01

Deze trucker is een held

Bizarre beelden van een inhaalactie op de N381 in Friesland. Beroepschauffeur Hendrik Lanting moet alle zeilen bijzetten om een horrorcrash te voorkomen. Stuur ook uw video's naar verkeer@telegraaf.nl.
01:44

Na Brexit ook een Sloxit?

Voorzitter van de Slowaakse LSNS partij, Marian Kotleba, kondigt aan stemmen in te zamelen om ook in Slowakije een EU-referendum af te dwingen. De vertegenwoordiger van de Slowaakse volkspartij noemt de uitkomst van de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk 'een overwinning voor de democratie'.
00:48

Moordverdachte grijpt wapen agent

Een moordverdachte in de Amerikaanse stad Cincinnati probeert vlak voor een verhoor het wapen van een agent te stelen. De verdachte grijpt naar het wapen van de agent waarna er een worsteling ontstaat. Collega's van de agent schieten hem te hulp.
00:32

Agent schiet op auto in Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op een auto geschoten die even daarvoor een politiescooter had geramd. De bestuurder van de wagen is aangehouden.
00:34

Verhoeven: Tijd Badr Hari voorbij

De wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari lijkt er te gaan komen. Eerder daagde Verhoeven Hari al uit voor een gevecht. Telegraaf TV sprak met de kickbokser bij Glory 31 om te informeren hoe het nu eigenlijk zit met die wedstrijd.
01:02

Rutte: 'Wij staan altijd achter jullie'

Tijdens de jaarlijks terugkerende Veteranendag heeft premier Rutte zijn steun voor de militairen uitgesproken. De minister-president zei 'zelfs als delen van de bevolking het niet eens zijn met het doel van de missie, staan wij achter jullie'.
00:59

Koken met Limoncello

Vandaag in Felix met Smaak een gerecht op basis van Limoncello. Het Italiaanse drankje is niet alleen lekker om te drinken maar ook heerlijk als ingrediënt in de keuken. Culinair journalist Felix Wilbrink neemt u mee in deze smaaksensatie.