Vandaag in beeld

Nieuws

BROERTJES GEVONDEN

19 MEI 2013

Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist zijn overleden. Hun lichaampjes werden zondagmiddag gevonden in Cothen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:10

Teeven: ‘Dit is totaal respectloos!’

Fred Teeven heeft geen goed woord over voor de boycot van 4 mei. “Het getuigt van geen enkel respect,” zegt de ex-staatssecretaris. De hashtag #geen4meivoormij was zondag trending. "Voor mij heeft 4 mei geen zin wanneer we het opkomende fascisme en moslimhaat in Nederland gewoon zijn gang laten gaan,” vindt de initiatiefnemer.
00:42

Zeldzaam zeemonster opgedoken

Chinese vissers hebben een enorm, angstaanjagend beest binnengehengeld. Wat is het?
01:07

Vader redt zoon van val uit achtbaan

Dalbert Latham heeft een bizarre video online gezet. Op de beelden is te zien hoe hij zijn zoontje ternauwernood kan behoeden voor een val uit een rijdende achtbaan. Volgens Latham heeft een medewerker hem verteld dat 'die dingen soms gebeuren'.
00:41

Duo aan dood ontsnapt

Dit duo ontsnapt ternauwernood aan een fatale aanrijding met een trein bij een spoorweg. Het duo kijkt naar de tegemoetkomende trein, maar houdt daarbij geen rekening met de trein die in hun rug nadert. De machinist toetert en seint net op tijd.
00:35

Spookrijder gefilmd op Afsluitdijk

Het verkeer op de Afsluitdijk staat zondagmiddag muurvast. Defecte slagbomen zorgen voor lange files. Dat niet iedereen zin had om daar op te wachten, bewijzen deze beelden van Gerry van der Laan. Een automobilist rijdt dwars tegen het verkeer in.
00:50

‘Tweeling verwekt op mijn bruiloft?’

Q-music-dj Wietze de Jager wilde weten of de vriendin van Mattie wellicht zwanger is geraakt op zijn bruiloft. Wietze stelde die vraag nadat Mattie begin januari het babynieuws bekendmaakte. Nu blijkt dat Mattie niet de biologische vader is.
06:50

'Dit geeft Ajax nooit meer weg'

Telesport Vandaag met 'Ajax kan zich opmaken voor de landstitel', PSV krijgt de nodige tikjes en 'Cambuur is niet eredivisiewaardig'.
00:40

Bizar: kangoeroe valt auto aan

Deze automobilist filmt met zijn dashcam hoe een kangoeroe ineens vanuit de donkere berm de weg op springt en zijn auto aanvalt.
02:01

Woede om Oosterpark-festival

De Dag van de Arbeid is zondag uitgebreid gevierd door de FNV met een evenement in het Amsterdamse Oosterpark. Maar niet iedereen is blij met de festiviteiten. Een tegenstander van het festival legt uit wat de bezwaren zijn.