Vandaag in beeld

Nieuws

BROERTJES GEVONDEN

19 MEI 2013

Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist zijn overleden. Hun lichaampjes werden zondagmiddag gevonden in Cothen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:33

IJsbeer wil baby opeten

Een angstaanjagend moment in de St. Louis Zoo in Amerika. Een ijsbeer ziet een baby aan voor een lekker hapje en probeert het kind door het glas heen op te eten.
00:37

Schokkend: luipaard grijpt mensen

SCHOKKENDE BEELDEN- Grote schrik voor de bewoners van Uttar Pradesh in India. Een luipaard weet de omgeving van een huis binnen te dringen en valt verschillende mensen aan. Bij de dramatische gebeurtenis raakten 10 mensen gewond, waaronder een 3-jarig kind.
00:44

Sexy danseres slaat klant

Een danseres in een kroeg op Mallorca is het horkerige gedrag van een van haar klanten zat. Een man probeert een bonnetje in haar kleren te duwen, maar daar is zij niet van gediend.
00:41

Heftig: megacokevangst in beeld

Het lijkt wel alsof je naar de populaire Netflix-serie Narcos zit te kijken. In Chili wordt een grote drugsvangst gedaan en de politie brengt de spectaculaire operatie met meerdere camera's in beeld.
05:50

Dit betekent de FOX-rel voor u

Meer betalen, geen voetbal meer, zenders op zwart… Tv-kijkers gaan een spannende week tegemoet nu de rechter uitspraak heeft gedaan in het conflict rond FOX Sports, zegt verslaggever Rob Goossens.
00:38

Spectaculair: lava stroomt in oceaan

De lavastroom uit de Kilauea-vulkaan op Hawaï heeft de kust bereikt en dat levert schitterende beelden op. De lava heeft een reis van tien kilometer afgelegd en stort na drie maanden eindelijk in de oceaan.
00:50

Puin klettert op terrasgangers

Dat hier geen doden zijn gevallen! Gezellig een terrasje pakken in de Spaanse stad Badajoz verandert in een nachtmerrie als zes mensen bedolven worden onder puin. Het komt letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen.
04:22

Anouk vlucht de stad uit

Anouk laat zich tegenwoordig als een ware superster rondrijden door Noord-Holland. Ze is op zoek naar een nieuwe woning en dat doet ze in stijl. Jan Uriot deelt alle details met Mark Sloof van Toor.
00:42

Dwaas geeft gas na aanrijding

Een zondagsrijder van de bovenste plank rijdt een vrouw ondersteboven en probeert daarna nog over haar heen te rijden. Het bizarre incident speelt zich af bij het hek van een technologiepark in het zuiden van India.