Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Waarschuwing KNMI Code geel

21 JUL 2013

Het nationaal hitteplan is zondag voor het hele land in werking getreden. Iedereen moet genoeg drinken, inspanning vermijden, zorgen voor koelte en alert zijn voor verbranding van de huid.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:27

Melania slaat Trumps hand weg

Wanneer president Trump op een vliegveld in Israël hand in hand wil lopen met zijn vrouw Melania, slaat zij zonder pardon de hand van haar man weg.
00:19

Moment aanslag gefilmd

Deze video van het ogenblik van de explosie wordt op sociale media massaal gedeeld. Op de beelden is te zien dat bezoekers in paniek vluchten.
00:56

Grote paniek na aanslag

Schokkende beelden tonen de enorme paniek kort na de aanslag in Manchester. Na afloop van een concert van Ariana Grande zijn twee explosies gehoord.
03:12

Alles over sprookjeshuwelijk Pippa

De bruiloft van Pippa Middleton en haar James Matthews is er één voor in de boeken. Werkelijk aan alles was gedacht tijdens hét society-huwelijk van het jaar. Patricia Wesseling blikt terug.
02:05

Zo reageert Trump op aanslag

De Amerikaanse president Trump reageert vanuit Bethlehem op de terreuraanslag in Manchester. "Ik noem het geen monsters, want dat vinden ze leuk. Ik noem ze voortaan losers."
05:41

Seksuele voorlichting voor Estavana

Hilarische beelden in een nieuwe aflevering van Estavana in het Echt. De handbalster vertelt op wat voor opmerkelijke manier ze seksuele voorlichting kreeg. Meer van Estavana in het Echt zie je hier.
01:13

400 euro extra door foute Ajaxboeking

Een groep Ajaxfans heeft zich vergist in de datum en moet daardoor hun vlucht omboeken.
02:15

‘Ik zag bloed op de grond’

Een bloedstollend ooggetuigeverslag uit Manchester: Maarten Smit (49) uit Zeist en zijn dochter Jasmin van 14 waren bij het concert van Ariana Grande waar een bom afging.
00:39

Tunnelcrash door stukje plastic

Een stom stuk plastic leidt tot een rampzalig ongeluk in een Chinese tunnel.