Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Minibieb blijkt ware hype

01 JUL 2014

Op verschillende plaatsen duiken steeds meer zogenaamde minibiebs op waar voorbijgangers gratis een boek kunnen lenen of een boek kunnen achterlaten. Wandelaars zijn dol-enthousiast.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:34

Prins Floris flirt met Dionne Stax

Prins Floris doet NOS-verslaggeefster Dionne Stax een bijzonder voorstel tijdens een kort interview...
01:10

Politie grijpt in bij koningsspel

De 10-jarige Percy Nolan heeft op Koningsdag niet lang met zijn dartbord in het Amsterdamse Vondelpark gestaan. Vanwege de veiligheid werd het spel door de politie verboden.
15:03

'Hij stofte onze monarchie af'

Van overmoedige student naar charmeur die eenmaal op de troon ons koningshuis een compleet andere uitstraling bezorgde: een terugblik op Willem-Alexanders veelbewogen, precies 50-jarige leven tot nu toe.
01:46

‘Het is zo waanzinnig!’

De koninklijke familie geniet met volle teugen van de duizenden oranjefans langs de route in Tilburg. ‘Het is zo waanzinnig, overweldigend!’
01:55

Wereld feliciteert Willem-Alexander

Medewerkers van Nederlandse ambassades over de hele wereld hebben in een videoboodschap koning Willem-Alexander gefeliciteerd met zijn vijftigste verjaardag.
00:30

Fietsende Winston hard onderuit

Winston Gerschtanowitz bewijst dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Help mee Privé TV te verbeteren en vul even een enquête in.
00:41

‘Ik ben verliefd op de koning!’

Lovende en lyrische reacties op het televisie-interview van koning Willem-Alexander woensdagavond.
01:12

‘Koning slimmer dan ik dacht’

De mensen in het Vondelpark in Amsterdam hebben een uitgesproken mening over het televisie-interview van koning Willem-Alexander woensdagavond.
01:53

BN'ers feliciteren Willem-Alexander

Tussen het vieren van Koningsdag door wenst bekend Nederland onze koning het allerbeste. Al heeft Gers Pardoel ook een vraag voor de waterpijp rokende Willem-Alexander. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.