Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Nederlandse rotonde nu wereldhit

15 JUL 2015

Een rotonde in Purmerend gaat de hele wereld rond. Duizenden mensen zitten via internet te kijken naar beelden van een webcam die erop gericht staat. Ze zagen ook een verslaggever van Telegraaf TV, want wij spraken de stomverbaasde initiatiefnemers.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:37

Heftige beelden aardbeving Kos

De aardbeving met een kracht van 6,7 die Griekse en Turkse badplaatsen vannacht trof, heeft flinke verwoestingen aangericht.
01:32

Zo reageert Simpson op vrijlating

O.J. Simpson komt vervroegd vrij en dat gaat hem veel geld opleveren, vertelt correspondent Herman Stam.
01:27

Frans Bauer 15 kilo afgevallen

Frans Bauer is flink aan het trainen en dat is te zien: de kilo's vliegen er vanaf. Maar of hij ooit zijn figuur van tien jaar geleden terugkrijgt...?
03:02

Zo worden we bedrogen door hotels

De consument is de dupe van beloftes van hotels en boekingssites, vertelt verslaggever Paul Eldering in het nieuws van Telegraaf VNDG.
00:29

Bizarre villa in Rotterdam

In Bizarre Huizen gaat Monique Smit langs bij de meest bijzondere woningen van Nederland. Dit keer bezoekt ze een oude boerderij met een ultramodern dak. Bekijk de hele aflevering hier.
00:43

Zanger Linkin Park pleegt zelfmoord

De zelfmoord van Linkin Park-zanger Chester Bennington komt niet helemaal als een verrassing, vertelt verslaggever Bart Wijlaars.
02:26

Alkmaar vreest hoppende toeristen

Absurd en dwaas. Zo noemen Alkmaarders het plan om toeristenbussen door de smalle straatjes in het centrum te laten rijden.
01:49

Kans op zware naschokken Kos

Op Kos is er de komende tijd kans op zware naschokken, zegt seismoloog Bernard Dost van het KNMI.
01:06

Mariah als zoutzak op podium

Mariah Carey is niet vooruit te branden tijdens een optreden in Las Vegas. Wat mankeert de zangeres? De video van de diva gaat viral.