Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

‘Rennende rukker is klein mannetje’

13 AUG 2015

Dankzij vakkenvuller Rein haalt vrouwelijk IJmuiden opgelucht adem: hij hield in zijn winkel de gevreesde rennende rukker staande. Hij vertelt Telegraaf TV hoe dat ging.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:40

Zo overleefden gasten lawinehotel

Nieuwe animatiebeelden laten zien hoe gasten van het 'lawinehotel' in Italië zichzelf in leven hielden.
01:24

Verbluffend duet gaat viral

Laat je omverblazen door de 4-jarige internetsensatie Claire Ryann. Samen met haar vader trakteert ze haar honderdduizenden volgers op een magistrale uitvoering van You've Got A Friend In Me.
01:44

Ex-vrouw in de bres voor pedojager

Mario Haazen staat voor de rechter omdat hij de man die zijn dochter stalkte, opspoorde en zou hebben mishandeld. Zijn ex-vrouw neemt het voor hem op bij WNL.
01:17

Zelfgemaakt PVV-lied gaat viral

Een filmpje waarin Annemiek Ottenhoff uit Breda een bijzondere vocale lans breekt voor de partij van Geert Wilders gaat viral.
03:49

'Lijst van Trump is slecht teken'

Trump en de media: een slecht huwelijk. Onze correspondent Herman Stam in Amerika houdt zijn hart vast, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG.
04:06

Adèle niet trots op moederrol

De afgelopen weekend overleden Adèle Bloemendaal (84) was over één rol niet tevreden, vertelt Evert Santegoeds in Privé TV.
01:38

Zangeres viral PVV-lied reageert

Annemiek Ottenhoff ging viral met een zelfgemaakt PVV-lied. Ze heeft grote plannen en neemt geen blad voor de mond, blijkt als Coen en Sander van Radio 538 haar bellen.
00:39

Ali B. rouwt om overleden fan

Nash, één van de trouwe fans van Ali B., is zondag overleden. Begin januari stonden de heren nog samen op het podium. ‘RIP lieve Nash’, schrijft Ali B. bij een foto op Instagram.
00:49

De beste blusmanier ooit?

Jetpacks voor het water zijn niet alleen stoer: je kunt er ook levens mee redden, bewijst een uitgebalanceerde brandweerman in Dubai.