Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Vandaag in beeld

Nieuws

Onderzoek naar lekken 'Stiekem'

12 NOV 2015

Het Presidium van de Tweede Kamer wil een commissie instellen die onderzoek moet doen naar het lek uit de 'commissie-stiekem'.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:29

Heftig! Man valt uit reuzenrad

Schokkende beelden van een medewerker die uit een reuzenrad valt in Greensboro, VS. De man probeerde twee jongetjes te redden die vastzaten.
05:22

Krankzinnig hoge huizenprijzen

De wekelijkse column van Martin Visser van De Financiële Telegraaf gaat over voortdurende stijging van de huizenprijzen.
01:41

Binnenkijken in de duurste villa’s

In het nieuwe Telegraaf VNDG programma ‘De Duurste huizen van Nederland’ neemt Michiel de Zeeuw met makelaar Jan Willem Andriessen een kijkje in de mooiste villa’s. Bekijk de eerste aflevering op Telegraaf VNDG.
00:43

Enorme vloedgolf spoelt dam weg

Tijdens bouwwerkzaamheden van een damconstructie in Laos worden werknemers verrast door een vloedgolf. Er blijft niks meer over van de bouwplaats en de dam.
01:19

Rutte pimpt ‘zielige’ VN-microfoon

Nederland heeft vanaf 1 januari een zetel in de VN-Veiligheidsraad en premier Rutte nam vandaag alvast de Nederlandse microfoon onder handen
02:09

‘Ik dacht dat Máxima zou komen!’

Koning Willem-Alexander bezocht vanmiddag Omnizorg in Apeldoorn, maar de mensen daar hadden iemand anders verwacht.
00:27

'Schandalig vonnis'

Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen over de lage straffen voor de belagers van twee broers, Prinsjesdag en de situatie rond Noord-Korea. De hele aflevering kunt u zien op Telegraaf VNDG.
00:52

Kinderen gered van gekapseisd schip

Beelden van een heldhaftige redding van een moeder en haar twee kinderen. De vader overleefde de ramp niet.
01:13

‘Speech Trump is hondengeblaf’

De verbale oorlog tussen Amerika en Noord-Korea is in volle gang. Trump dreigde Noord-Korea te vernietigen, maar de Koreanen bijten van zich af.