Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Taxirit door Amsterdam: 485 euro

15 SEP 2016

Een groep Chinese toeristen kreeg het woensdagavond aan de stok met een taxichauffeur. Hij vroeg voor een rit, die van Schiphol naar Amsterdam-West ging, 485 euro. Uiteindelijk is er 100 euro betaald voor de rit.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Wat zegt Trump hier tegen Melania?

Discussie over dit filmpje van tijdens Trumps inauguratie. Zegt Trump echt iets wat Melania niet bevalt, of is het achterstevoren afgespeeld?
01:24

Verbluffend duet gaat viral

Laat je omverblazen door de 4-jarige (!) Claire Ryann. Met haar vader trakteert ze haar honderdduizenden volgers op een magistrale uitvoering van You've Got A Friend In Me.
01:10

PowNed daagt ronselaars uit

PowNed-verslaggever Dennis vraagt taxironselaars op Schiphol naar hun carrièreplannen nu ze sinds maandag een boete kunnen krijgen. Hele video.
03:49

'Lijst van Trump is slecht teken'

Trump en de media: een slecht huwelijk. Onze correspondent Herman Stam in Amerika houdt zijn hart vast, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG.
00:38

‘Rutte l*lt uit z'n nek’

De paginagrote advertentie die Mark Rutte maandag in Nederlandse kranten liet zetten valt totaal verkeerd bij inwoners van Spijkenisse.
00:34

Bo Maerten in doorschijnjurk

Actrice Bo Maerten droeg op de première van "Ron Goossens, Low-Budget Stuntman" een gewaagde jurk waar je dwars doorheen kon kijken.
01:38

Zangeres viral PVV-lied reageert

Annemiek Ottenhoff ging viral met een zelfgemaakt PVV-lied. Ze heeft grote plannen en neemt geen blad voor de mond, blijkt als Coen en Sander van Radio 538 haar bellen.
00:49

De beste blusmanier ooit?

Jetpacks voor het water zijn niet alleen stoer: je kunt er ook levens mee redden, bewijst een uitgebalanceerde brandweerman in Dubai.
00:38

Politicus bezwijkt tijdens speech

Heftige beelden uit de VS. De gouverneur van Minnesota (69) begint tijdens een speech te brabbelen en stort ter aarde.