Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Taxirit door Amsterdam: 485 euro

15 SEP 2016

Een groep Chinese toeristen kreeg het woensdagavond aan de stok met een taxichauffeur. Hij vroeg voor een rit, die van Schiphol naar Amsterdam-West ging, 485 euro. Uiteindelijk is er 100 euro betaald voor de rit.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:10

Condooms tegen krabbenplaag

Miljoenen krabben teisteren de Cubaanse kust. Ze zorgen voor lekke banden in het verkeer en problemen in restaurants.
00:43

De spectaculairste vliegtuigvideo

De Duitse vliegtuigfan Hans van den Hövel vliegt de hele wereld over en beheert een populair YouTube-kanaal. Hij wil graag weten wat u zijn spectaculairste video vindt. Stemmen kan hier.
00:50

Zakkenroller op heterdaad betrapt

Op beelden is te zien hoe een zakkenroller op heterdaad betrapt wordt. De man wordt in de gaten gehouden en in de kraag gevat nadat hij een vrouw berooft.
03:13

‘Koning deelde geheim eerst met mij'

Voor de rest van het land het te horen kreeg deelde koning Willem-Alexander een geheim met Job Cohen. In deel vier van onze serie over de bijna 50-jarige koning zie je zijn jaren als dertiger. Kijk hier deel 3 terug.
00:35

Grote brand centrum Amsterdam

Woensdagmiddag woedde een enorme brand op de benedenverdieping van een woning in de Binnen Brouwersstraat in het centrum van Amsterdam.
00:58

Dit mag Máxima nog niet zien

'Geheime' beelden uit het Koning Willem II-stadion in Tilburg: in plaats van supporters staan er hele andere mensen op de tribune. De operatie heeft alles te maken met Koningsdag.
03:45

'BZV-Sandra had dubbele agenda'

Sandra veranderde in de laatste afleveringen van Boer zoekt Vrouw Internationaal in een waar ijskonijn. Matthijs Albers van Privé kwam erachter wat haar ware reden was om mee te doen.
01:04

Roberts neust rond bij Real Madrid

Julia Roberts heeft een kijkje genomen in het stadion van voetbalclub Real Madrid. De 49-jarige actrice kreeg een rondleiding in de kleedkamer en ontmoette ook enkele van de sterspelers. Help Privé TV verbeteren via de enquête.
03:59

’Ongebruikelijk van Willem-Alexander’

Wat Willem-Alexander op de Universiteit Leiden deed hadden ze daar nog niet vaak meegemaakt, zie je in deel drie van onze serie over de bijna 50-jarige koning.