Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

'Liefde voor de stad wordt versterkt'

04 FEB 2017

Tilburgers maken samen een unieke mega-maquette van de stad. Ze bouwen de stad uit de periode 1950-1960, op basis van oude kadasterkaarten.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:37

Katja: 'thuis trek ik alles uit!'

Katja Schuurman laat zich in de nieuwe satirische serie Echt Niet Ok van vele kanten zien. Zo is ze ook een bevlogen vrouw. Dit vertelt ze aan Privé VNDG.
00:16

Dit is pas asociaal!

Deze vrouw gedraagt zich echt wel enorm asociaal in de supermarkt, durf jij haar hierop aan te spreken? Bekijk hier hoe anderen erop reageren.
01:39

Ariana Grande gebroken thuis

Voor het eerst sinds 'Manchester' verscheen Ariana Grande in het openbaar: het popidool is weer in Amerika.
01:09

‘Slachtoffertje was nog maar 8’

IS, een verdachte en slachtoffers die namen en gezichten krijgen: Olof van Joolen met het laatste nieuws uit Manchester.
00:27

Melania slaat Trumps hand weg

Wanneer president Trump op een vliegveld in Israël hand in hand wil lopen met zijn vrouw Melania, slaat zij zonder pardon de hand van haar man weg.
00:23

Seksdate blijkt dievegge

Dikke pech voor een Belg die zin had in een avontuurtje. Via een seksdatingsite spreekt hij af met een vrouw in Rijswijk, maar zij gaat er met zijn geld vandoor. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
00:30

Toeristische attractie bedolven

De beroemde highway 1 langs de Californische kust ligt er onherkenbaar bij door een aardverschuiving.
01:39

Zien: hier slaapt Pippa!

Pippa Middleton is met haar kersverse echtgenoot James Matthews neergestreken op een superluxe honeymoonlocatie en de beelden liegen er niet om: dat is goed vertoeven!
08:39

Jongste slachtoffertje was pas 8

Een dode dader, een aanhouding, de rol van IS en de sfeer in Stockholm: het laatste nieuws uit Manchester met Olof van Joolen en Maarten Steendam.