Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

D66'er vlogt in stemhokje

15 MRT 2017

Mag je nou wel of niet filmen in het stemhok? Wethouder Marcel Steeman (D66) vindt van wel en filmt hoe hij zijn stem uitbrengt in Castricum, waar het eerste stembureau vannacht opende.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:27

Melania slaat Trumps hand weg

Wanneer president Trump op een vliegveld in Israël hand in hand wil lopen met zijn vrouw Melania, slaat zij zonder pardon de hand van haar man weg.
01:17

Transavia woest op rechter

Transavia moet een schadevergoeding betalen aan reizigers nadat de gezagvoerder gewond raakte door een gevecht met twee dronken aso’s.
00:22

Oeps! Minister doet dutje bij Trump

Het lijkt erop dat Trumps handelsminister zondag in slaap viel tijdens de toespraak van zijn president. Op beelden van persbureau Reuters is te zien dat Wilbur Ross zijn ogen heeft gesloten.
03:12

Alles over sprookjeshuwelijk Pippa

De bruiloft van Pippa Middleton en haar James Matthews is er één voor in de boeken. Werkelijk aan alles was gedacht tijdens hét society-huwelijk van het jaar. Patricia Wesseling blikt terug.
00:57

Enorme plastische chirurgie flater

Mr. Frank Visser staat Sabrina bij, die 10.000 euro heeft uitgegeven aan plastische chirurgie. Helaas is het resultaat volgens haar niet om aan te zien. Mr. Frank Visser rijdt visite is maandag om 21.30 uur te zien bij SBS6.
00:59

‘We hebben al wat afzeggingen’

De huwelijksdatum van Ajax-fan Sven en zijn Eveline stond al maanden vast: ze gaan trouwen tijdens de Europa League-finale.
00:23

Bizarre inhaalactie in Westzaan

De bestuurder van dit witte busje neemt wel erg veel risico tijdens een inhaalactie. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
00:49

Niet kijken als je hoogtevrees hebt!

Op een hoogte van maar liefst 600 meter heeft een Duitse student het wereldrecord highline verbeterd.
00:56

Grote paniek na aanslag

Schokkende beelden tonen de enorme paniek kort na de aanslag in Manchester. Na afloop van een concert van Ariana Grande zijn twee explosies gehoord.