Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Vandaag in beeld

Nieuws

Sexy Nederlandse pilote wereldhit

20 APR 2017

Michelle Gooris (25) uit Amsterdam is letterlijk in de wolken en deelt dat graag. Dankzij jaloersmakende foto's en video's is ze een regelrechte hit.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:38

Waterstofbom Noord-Korea in beeld

Een animatie toont de verwoestende gevolgen van een waterstofbom.
01:04

Noord-Korea zet Trump in vlammen

Noord-Korea gooit nog wat olie op het vuur in de ruzie met Amerika met deze nieuwe propagandavideo.
02:23

PvdA'er ontploft van woede

Het gaat er heftig aan toe in de Tweede Kamer tijdens de discussie over het eigen risico. Kijk hoe PvdA-Kamerlid Nijboer rood aanloopt en met zijn vlakke hand op tafel ramt.
12:46

‘VVD’ers stemmen dronken’

Voormalig Tweede Kamerlid Ybeltje Berckmoes vertelt in de VNDG-studio over de angstcultuur die er volgens haar heerst binnen de VVD.
02:02

Keiharde botsing Agema en Keijzer

PVV-Kamerlid Agema en CDA-Kamerlid Keijzer vliegen elkaar in de haren tijdens een debat maandagavond. “Ik ben tenminste niet koud, kil en berekenend,” roept Agema.
01:17

Johnny de Mol in tranen

Johnny de Mol is met Dinand Woesthoff in Bhutan voor zijn programma Johnny Into the Wild. Een lieve familie raakt een gevoelige snaar.
00:50

‘Niet opgeleid om te doden’

De eerste dag van de verhoren van de mariniers in de rechtszaak van de Punt zit erop. De zaak is aangespannen door de nabestaanden van twee gedode Molukse treinkapers.
01:37

Peter (37) kapot van eenzaamheid

Het is de Week tegen Eenzaamheid. Peter vertelt vrijdag bij de EO waarom het hem niet lukt om vrienden te maken. "Wie kent mij nog?", elke werkdag 22.45 uur, NPO 2.
02:20

Rijk worden door niet te paffen

Almeerse sigarenboer timmert met beleggingsconcept aan de weg. DFT VNDG sprak met Olav Meijer, mede-eigenaar van La Casa del Habano.