Vandaag in beeld

Nieuws

Porsche Cayenne te water

21 SEP 2012
Porsche Cayenne te water
Meest bekeken op De Telegraaf
01:14

Bodybuilder brengt bizar offer

Sophie (23) heeft bijzonder veel over voor een strak lichaam. Ze vertelt erover in het programma Jan rijdt rond. Vrijdag is de laatste uitzending om 19.55 uur te zien op NPO 3. VIA
04:26

Spookrijden: dit zijn de oorzaken

Hoe kon het zo vreselijk misgaan? In TELEGRAAF VANDAAG buigen de VID, minister Schultz en onze verkeersexpert zich over het dodelijke ongeluk met een hoogbejaarde spookrijder in Limburg. Presentatie: Maarten Steendam.
01:08

Vergistoerist: 'Dit meen je niet!'

In Amsterdam zijn zaterdag de eerste vergistoeristen gespot. De toeristen hebben waarschijnlijk een oude reisgids waarin staat dat het op 30 april Koninginnedag is. Speciaal voor hen is daarom een feest georganiseerd op een boot.
00:37

Heftig: trucks crashen op man

Een man is in China aan de dood ontsnapt toen twee vrachtwagens na een botsing recht op hem af kwamen rijden. Bewakingsbeelden laten zien hoe de man zijn scooter op de grond gooit en moet rennen voor zijn leven.
00:38

Prins Harry dist Obama

In een grappig reclamespotje voor de Invictus Games zet prins Harry samen met koningin Elizabeth de Obama’s te kijk. Harry is de initiatiefnemer van de Invictus Games waar gewonde militairen het sportief tegen elkaar opnemen. Het evenement begint volgende week in de Amerikaanse stad Orlando.
06:43

'Bazoer weer even wakker schudden'

In Telesport Vandaag: Telesport-verslaggever Mike Verweij vermoedt basisplaatsen voor Thulani Serero en Kenny Tete bij Ajax, PSV-trainer Phillip Cocu wil het maximale en Jari Litmanen is nog altijd razend populair in Amsterdam.
00:38

Het verhaal achter de flitspaalbom

Zaterdag vertelt voormalig bommenruimer Frank Sturmans in De Nieuwe Missie voor het eerst over zijn ongeluk in 2011. Hij verloor in dat jaar zijn hand door een flitspaalbom in Voorschoten. Ook is er aandacht voor het verhaal van Stephanie Verhoef op weg naar de Invictus Games in Orlando.
03:24

Schade? Tweede expert loont!

Na een brand of inbraak moet je niet klakkeloos aannemen wat de schade-expert van je verzekeraar zegt. Schakel zelf ook een deskundige in, zegt Patricia Boon. In DFT TV met Maarten Steendam legt ze uit hoe je dat doet en hoeveel geld het kan schelen. 
00:27

Achter de schermen bij Sylvie

Sylvie Meis is voor de Duitse variant van Let's Dance iedere dag druk in de weer, maar kon donderdag een gaatje vrij maken voor de massaal uitgerukte vaderlandse pers. Op Instagram geeft de presentatrice een klein kijkje achter de schermen.