Vandaag in beeld

Nieuws

Priveflits

03 DEC 2012

Priveflits

Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Priester betrapt in sekspark

Schokkende onthullingen dinsdagavond in een reportage van Brandpunt. Verslaggever Liesbeth Staats neemt een kijkje in een Atheens park waar jonge vluchtelingen seksuele diensten aanbieden.
00:00

'Meisje schreeuwde om haar moeder'

Ooggetuigen van een dodelijk ongeluk in een attractie in een Australisch pretpark komen met dramatische verhalen.
00:00

Obama zet Trump op zijn plek

Donald Trump heeft op Twitter flink uitgehaald naar president Barack Obama. In de talkshow van Jimmy Kimmel sloeg Obama terug.
00:00

Amy Schumer doet sexy striptease

Amy Schumer trekt zich niets aan van de opmerkingen die sommige mensen over haar figuur maken. Op Instagram plaatste ze deze video waarin ze uit de kleren gaat...
02:46

'Koning Albert ging 16 jaar vreemd’

De vorige Belgische koning Albert II zet alles op alles om te voorkomen dat hij volgend jaar in de rechtbank moet verschijnen, voorspelt Ruud Mikkers in TELEGRAAF VANDAAG. Een vrouw die claimt dat ze zijn dochter is wil een dna-test.
01:25

Zimra heeft nog steeds seksrelatie

Zimra Geurts is dolgelukkig met de stralende verlovingsring om haar vinger. Aan Privé TV doet ze uit de doeken hoe haar relatie begon en vertelt ze over alle twijfels die ze heeft gehad.
00:00

De brutaalste inbrekers ooit

Een nachtmerrie van jewelste: lig je te slapen, komen er twee gewapende inbrekers binnen...
00:55

Dashcam betrapt verkeershufters

Wegpiraten, verkeershufters en notoire overtreders: ze komen allemaal voorbij in de Telegraaf-rubriek Dashcam. Wekelijks ziet u de meest opmerkelijke en heftige verkeerssituaties voorbijkomen en vertellen de betrokkenen hun verhaal. Stuur ook uw video in via verkeer@telegraaf.nl.
00:38

Au! Meisje vast onder draaideur

Huiveringwekkende beelden van een meisje van vier met haar voet vastzit onder de draaideur van een hotel in de Chinese stad Fuyang. Het meisje kwam tijdens het spelen ten val. Omstanders hielden haar rustig tot de brandweer haar kon bevrijden.