Vandaag in beeld

Nieuws

NIEUWSFLITS Doodschoppers zwaaiden grens uit

05 DEC 2012
Doodschoppers zwaaiden grens uit
Meest bekeken op De Telegraaf
03:21

‘Er is iets mis met boer Marc’

Ruim drie miljoen mensen keken gisteren naar de voorstelronde van de nieuwe boeren in Boer zoekt Vrouw. Mark Sloof van Toor en Patricia Wesseling bespreken de nieuwe kandidaten in Privé TV.
02:51

Nieuwe beelden van doodrijder A2

De krankzinnige dodemansrit van de man die met ruim 200 kilometer per uur op de auto van een gezin inreed blijkt gefilmd. Saskia Belleman doet in TELEGRAAF VANDAAG verslag vanuit de rechtbank.
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen...
01:10

Chantal: 'Carice, doe je kind weg!'

Carice van Houten is bevallen van zoontje Monte en kan dus wel het nodige moederadvies gebruiken. Chantal Janzen, altijd in voor een dolletje, deelt alvast een belangrijke 'tip' met de actrice uit Game of Thrones...
00:55

Held trekt man voor trein weg

Een afschuwelijk drama is in de maak op een station in Secaucus bij New York. Een man ligt op het spoor en er komt een trein aan. Een spoorwegbeambte springt op de rails en probeert hem te redden. 
02:28

'Rendement is spectaculair!'

Makkelijk verdienen is het, zegt ondernemer Huub Kortlevers over de drijvende huizen die hij verkoopt en verhuurt. Zijn Havenlodges duiken op steeds meer plekken op en DFT TV ging kijken waarom.
02:07

'Uitspraken Verstappen niet handig'

Max Verstappen zorgt in de Formule 1 voor veel opschudding. Zo ook afgelopen weekeinde in België, waarna hij veel kritiek kreeg van o.a. Ferrari-coureur Kimi Räikkönen. Onze verslaggever Frank Woestenburg gaat dieper in op de situatie.
00:28

Hond ontsnapt aan vliegende auto

Een hond in Bolivia heeft wel heel veel geluk gehad. De viervoeter liep dwars over het parcours van de Codasur 2016 Rally wanneer er een raceauto van Uruguay langskomt. De auto vliegt over de hond heen en het dier ontsnapt op het nippertje aan de dood.
00:42

Vreselijk: dode rendieren in beeld

Er zijn heftige beelden vrijgegeven van de 323 rendieren die zijn omgekomen door de bliksem in Noorwegen.