Vandaag in beeld

Nieuws

Politiek Flits Co Verdaas treedt af

06 DEC 2012
Politiek Flits Co Verdaas treedt af
Meest bekeken op De Telegraaf
01:06

'Gouden kans Verstappen herbergt risico's'

Max Verstappen verruilt Toro Rosso voor Red Bull. Onze Formule 1-watcher Frank Woestenburg gaat dieper in op de plotselinge overstap van de 18-jarige Limburger.
03:37

'De politie is een lachertje!'

Ze worden uitgescholden voor stoephoer en vrezen komende nacht nieuwe autobranden: bewoners van de wijk Veldhuizen in Ede zijn helemaal klaar met de terreur die nu al dagen aan de gang is, zeggen ze in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
01:00

Betrapte wanbetalers opgespoord

Vier vrienden hadden een flinke rekening bij elkaar gedronken in het Utrechtse café 't Neutje. Ze waren alleen even 'vergeten' om af te rekenen. De bewakingsbeelden werden massaal gedeeld via Facebook, en toen zijn ze toch maar even komen betalen...
01:46

'SS-wagen rijdt heerlijk!'

Ton Zitman maakt zich op voor een bijzonder ritje. Op Bevrijdingsdag rijdt hij van Wageningen naar Den Haag in zijn Kübelwagen, die in de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werd gebruikt. Hij vergezelt de lopers die het bevrijdingsvuur naar het Malieveld brengen.
02:19

Zo komt Schiphol tot stilstand

Ook op Schiphol was het twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenking. Voor zo'n grote, internationale luchthaven is dat nog een lastige opgave, maar toch bleven alle vliegtuigen eventjes aan de grond.
01:00

'Ik keek de dood in de ogen'

Twee vrouwen die vorige week werden gered uit een bos in Nieuw-Zeeland maken het naar omstandigheden goed. De moeder en dochter verdwaalden en waren vijf dagen spoorloos. Dankzij een slim idee werden ze gevonden.
00:55

Baby-olifant schuilt bij moeder

Het olifantje Madiba maakt het goed. Ze werd vannacht geboren in Safaripark Beekse Bergen en loopt nu al vrolijk rond. Al blijft ze wel lekker dicht bij haar moeder in de buurt...
00:45

31 gewonden door horrorvlucht

Bij een vlucht van Abu Dhabi naar Jakarta zijn 31 inzittenden gewond geraakt. Het toestel kwam onverwacht in hevig weer met ernstige turbulentie tot gevolg. Zuurstofmaskers kwamen uit het plafond en passagiers stonden doodsangsten uit.
01:35

'België jat schaamteloos!'

Songfestivalverslaggever Richard van de Crommert is niet te spreken over de Belgische act. Volgens hem zijn grote delen van de act gejat van Queen en Kool & The Gang. Kijk hier wat hij er precies over te zeggen heeft.