Vandaag in beeld

Nieuws

Politiek Flits Co Verdaas treedt af

06 DEC 2012
Politiek Flits Co Verdaas treedt af
Meest bekeken op De Telegraaf
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Uit deze video blijkt dat ze dat beter niet hadden kunnen doen...
00:31

Agressieve man uit water gevist

De politie in Groningen had een bootje nodig om een agressieve man in te kunnen rekenen. De man viel voorbijgangers lastig op het Stationsplein en dook daarna het water in.
03:18

Een ruimtesignaal! Maar van wie?

Een Russische telescoop heeft een signaal opgevangen dat zo sterk is dat astronomen aan buitenaards leven denken! Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de inhoud en de afzender.
00:42

Bloedende winkeldief in houdgreep

Wie nog denkt dat ambtenaren de hele dag uit het raam staren, moet even naar deze beelden kijken. Te zien is hoe een politieman in zijn vrije tijd een winkeldief arresteert. Beelden van het incident in het Gelderse Velp zijn dinsdag op videosite Dumpert geplaatst.
00:52

Heftig: aanslag op Turken gefilmd

Op sociale media circuleren schokkende beelden van een Turks legervoertuig dat wordt opgeblazen.
00:37

Stieren straffen festivalbezoekers

In Peru zijn ze er blijkbaar nog niet achter dat het een slecht idee is om een stier boos te maken. Tijdens een religieus festival worden de beesten op straat losgelaten en moeten bezoekers hun touw proberen te pakken. Het feestje eindigt met negen gewonden.
04:29

Carice in sekstherapie

Carice van Houten is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje en aan goede zorg mocht het de actrice natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de zwangerschap was ze in goede handen, maar hoe gaat het nu verder? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor bespreken alle details in PrivéTV.
00:50

Truck ramt roekeloze automobilist

Even invoegen zonder in je spiegels te kijken, dat kun je maar beter niet doen. Een 16-jarige jongen rijdt keihard een snelweg op in de Amerikaanse staat Iowa en wordt door een vrachtwagen geschept.
01:05

Man redt eigen auto van brand

Een oplettende man heeft zijn auto kunnen redden van een hevige brand. De twee wagens naast de zijne stonden in brand in Zaandam en de man kon net zijn voertuig net op tijd wegrijden. Er zit nu alleen wat blusschuim op van de brandweer.