Vandaag in beeld

Nieuws

Sneeuw teistert Nederland

07 DEC 2012

Sneeuw teistert Nederland

Meest bekeken op De Telegraaf
00:26

Bizar: hert valt vrouw aan

In Amerika gebeurt het wel vaker dat een hert wordt aangereden door een automobilist, maar bij een vrouw in New Jersey kreeg dit wel een heel spannende wending. Als ze uitstapt om de schade op te nemen valt het dier aan. De automobiliste raakt lichtgewond, het hert is overleden.
02:44

Reljeugd weggehouden bij Wilders

In Maassluis hadden ze een bijzondere oplossing om te zorgen dat lastige jongeren geen trammelant zouden veroorzaken tijdens een bezoek van Geert Wilders, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:30

Drone filmt heftige villabrand

Spectaculaire beelden van een brand in een villa in het Gelderse Ugchelen. De brand brak in het begin van de avond uit en een buurtbewoner maakte deze beelden met zijn drone. 
01:18

Racemonster gaat 1600 km/u!

Straaljager, racewagen of ruimteschip? Alle drie! Deze supersonische Bloodhound moet met zijn 135.000 pk het snelheidsrecord op land breken.
00:28

Auto koning Filip kan raket aan

Koning Filip heeft zijn persoonlijke beveiliging opgeschroefd. Niet door een extra beveiliger in dienst te nemen, maar door een nieuwe auto te kopen.
01:37

Toine had plots megafamilie

Je zult maar te horen krijgen dat je misschien wel 200 halfbroers en -zussen hebt! Het overkwam donorkind Toine (23). Samen met een groot deel van zijn nieuwe familie was hij te gast bij Jeroen Pauw.
01:06

Annemarie Keizer: ‘gaat niet goed’

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, staat zaterdag met Kees Tol in de halve finale van Dance Dance Dance. Voor Annemarie is het zwaar geweest daar te komen. Zouden zij en Kees het schoppen tot de finale? Dance Dance Dance zie je zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4.
01:16

Voetballen op hellend vlak

Het plaatsje Vijlen in Zuid-Limburg had de primeur voor ons land: een voetbalwedstrijd op een heuvel. De voetballers van RKVV Vijlen en tegenstander WDZ uit Bocholtz speelden op een veld met een hellingspercentage van 20 procent.
00:45

Tóch een nazi-trein met goud!

De zoektocht naar de geheimzinnige nazi-trein die verstopt zou zijn in een Poolse tunnel heeft een verrassende nieuwe wending gekregen. Een Pool is het wachten helemaal zat...