Vandaag in beeld

Nieuws

Sneeuw teistert Nederland

07 DEC 2012

Sneeuw teistert Nederland

Meest bekeken op De Telegraaf
03:48

Wat Mattie nog verzwijgt...

Wie Mattie Valk bij zijn rentree op Qmusic openhartig vond, laat zich bedotten, vindt Jan Uriot. Veel vragen over 'zijn' tweeling en zijn relatie zijn beantwoord, maar nog niet allemaal, zegt hij tegen Maarten Steendam in Privé TV.
00:43

Gestraft jongetje (7) vermist

Een jochie dat door zijn ouders voor straf uit de auto was gezet wordt nu al twee dagen vermist. Zijn vader wilde hem na een paar minuten alweer ophalen, maar toen was Yamato al nergens meer te bekennen.
01:29

Buschauffeur trotseert overstroming

Door het noodweer staat een weg onder een viaduct in Arnhem compleet onder water. Een buschauffeur heeft echter geen zin om te laat te komen en rijdt gewoon door. Het water stroomt daardoor de bus in.
00:41

Dashcam: boom plet agent

Angstige momenten voor een agent in Ringwood, New Jersey (VS). Als hij de schade opneemt van een omgevallen boom hoort hij ineens iets ruisen en kraken. Voor hij het weet ligt hij gewond op de grond. Ook een video gemaakt met uw dashcam? Mail deze dan naar verkeer@telegraaf.nl
06:32

'Lastig om Kruijswijk te houden'

In Telesport Vandaag: Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol, Tom Dumoulin niet voor klassement naar Ronde van Frankrijk en Spierathlon in Ouderkerk aan de Amstel.
01:10

Nederland adviseert Sintjournaal

Zwarte Piet verandert al. Het gaat alleen nog over de manier waarop en de snelheid waarmee, heeft de omroep NTR gezegd. Telegraaf TV vroeg of u de redactie van het Sinterklaasjournaal wilt adviseren.
02:06

Lantaarnpaal voorkomt nachtmerrie

Drie jonge meiden mogen een lantaarnpaal in Oosthuizen zeer dankbaar zijn. De paal voorkomt dat de vriendinnen met hun voertuig in het water raken. Gerard Boon filmde het opmerkelijke incident. Mail ook uw dashcamvideo’s naar verkeer@telegraaf.nl
00:36

Motorrijder aan dood ontsnapt

Bizarre dashcambeelden uit de Russische stad Rostov. Een automobilist filmt hoe de bestuurder van de witte auto een motorrijder in wil halen. Tijdens de inhaalactie knalt hij vol op een tegemoetkomende auto, en de motorrijder ontsnapt ternauwernood. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.
01:28

Andy struikelt over seksvraag

In de nieuwe aflevering van Concentrate krijgt oud-profvoetballer Andy van der Meijde een leugendetectortest. In eerste instantie ontkent hij dat hij naar bed is geweest met de vrouw van één van zijn medespelers in Engeland. De leugendetector brengt iets heel anders aan het licht.