Vandaag in beeld

Nieuws

Nederland in de ban van winterweer

07 DEC 2012
Nederland in de ban van winterweer
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Slotdebat: dit moet u gezien hebben

Trump en Clinton vliegen elkaar tijdens het laatste presidentiële debat weer in de haren. Ze botsen onder andere over Rusland, verkiezingsfraude en de vrouwen die Trump beschuldigen van aanranding. Bekijk hier de hoogtepunten van het slotdebat.
00:00

Bizarre abortusuitspraak Trump

Op social media wordt stomverbaasd en woedend gereageerd op een nogal plastische uitspraak van Donald Trump over abortus in het laatste debat met Hillary Clinton. 
00:00

Britse premier maakt seksgrap

Theresa May heeft in het Lagerhuis de lachers op haar hand gekregen met een onverwachte, dubbelzinnige opmerking.
00:00

Winkeldief door het lint

In deze aflevering van #Politiewerk kijkt John van den Heuvel mee bij de aanhouding van een winkeldief die uit de hand loopt door het agressieve gedrag van de verdachte. Kijk hier de hele video.
00:00

SCHOKKEND: audio dodelijke Tinder-date

Het fatale afspraakje waarbij een vrouw in Australië 14 verdiepingen naar beneden viel blijkt voor een deel te zijn opgenomen. De uitspraak in de rechtszaak ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

Rapper Boef daagt weer uit

Rapper Boef laat in zijn laatste vlog zien nog weinig geleerd te hebben. Hij en z'n vrienden zijn boos dat ze worden aangehouden omdat ze 180 km/u rijden. Als één van hen wordt aangehouden omdat hij weigert een weggegooide peuk op te pakken, schiet hij direct in de slachtofferrol.
00:00

Hierom dumpt Jennifer Lopez toyboy

Jennifer Lopez en haar toyboy Casper Smart zijn twee maanden geleden uit elkaar gegaan, maar nu weten we pas de ware reden achter de breuk. Patricia Wesseling praat Mark Sloof van Toor bij over alle details rondom de breuk.
00:00

De grootste vlinder ter wereld!

Vlindorado in Waarland heeft een mazzeltje: de atlasvlinder is precies in de herfstvakantie ontpopt. Het beestje leeft maar vijf tot tien dagen, dus wie de grootste vlinder ter wereld wil zien moet er snel bij zijn.
00:00

Deze platenspeler geloof je niet!

De pick-up in dit filmpje heeft een zwevende draaitafel. Snap jij hoe hij werkt?