Vandaag in beeld

Nieuws

Nieuwsflits Met VIP-kaart voorrang skilift

12 DEC 2012

Nieuwsflits Met VIP-kaart voorrang skilift

Meest bekeken op De Telegraaf
01:07

Zij wordt binnenkort gedumpt

Dit filmpje van een hondsbrutale vrouwenversierder wordt op YouTube massaal bekeken. Het vriendje van de blondine zal bij het zien van de beelden bepaald niet blij zijn. Hele video.
00:37

Bedrijfsfeest loopt uit de hand

Een bedrijfsfeestje in Amsterdam is geëindigd in een steekpartij. Een onbekende man liep af op vijf feestgangers die even buiten stonden. Er ontstond een ruzie waarbij twee van hen werden neergestoken.
00:35

‘Sylvana, hoe ga je dit uitleggen?'

VNL-leider Jan Roos vindt dat Sylvana Simons een "hele moeilijke rol” heeft als kandidaat-kamerlid van DENK. “Ze neemt elke Nederlander kwalijk dat hier ooit slavenhandel is geweest, maar ze heeft het even niet over de Armeense genocide,” zegt Roos in WNL’s Goedemorgen Nederland.
00:40

Nieuwe Barbie is pornoster

De kandidaten van de opvolger van Oh Oh Cherso zijn nog maar net bekend, maar de eerste smeuïge details komen nu al naar buiten!
01:10

Seksleven René naar de knoppen

Dat René van der Gijp in het RTL 4-programma Koffietijd is verschenen mag een wonder genoemd worden. Hij koestert namelijk een bepaalde wrok jegens het programma.
00:30

Dat past maar net!

Misschien moet deze schipper op de Hiswa een iets kleiner motorjacht uitzoeken. Zie hier hoe de kapitein moet bukken om te voorkomen dat hij zijn hoofd stoot. Het tafereel werd gefilmd bij de Sint Antoniesluis in Amsterdam.
02:20

Unieke berging: anti-nazibommen terecht

Een klein stukje van het IJsselmeer is drooggelegd om een Britse bommenwerper te kunnen bergen. In TELEGRAAF VANDAAG ziet u wat er tot nu toe allemaal gevonden is.
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Uit deze video blijkt dat ze dat beter niet hadden kunnen doen...
00:38

Hazes Jr. showt luxe vakantieadres

André Hazes Jr. geniet met zijn vriendin Monique van hun laatste vakantie samen. Dat doet het stel in stijl.