Vandaag in beeld

Nieuws

Metro New York voor dagen uitgeschakeld

30 OKT 2012
Metro New York voor dagen uitgeschakeld
Meest bekeken op De Telegraaf
00:37

Extreme muggenzwerm bij Afsluitdijk

Automobilisten die deze week over de Afsluitdijk reden, zijn waarschijnlijk nog wel even bezig om alle muggen van hun wagen te poetsen. Een voorbijganger filmde een enorme muggenzwerm bij de dijk.
03:19

'Ze riepen op mij aan te randen'

In TELEGRAAF VANDAAG: de vernielingen en bedreigingen van Turkse Nederlanders over en weer gaan ver, heel ver. Sinds de mislukte staatsgreep in Turkije is het -ook in ons land- steeds onrustig geweest. Presentatie: Maarten Steendam.
00:40

Busje ramt auto op A12

Een automobilist heeft met zijn dashcam een compleet mislukte inhaalactie gefilmd. Een busje wil snel langs een vrachtwagen komen, maar heeft de auto naast zich duidelijk over het hoofd gezien.
00:32

Motorstunter hard onderuit

Een stunt met een motor in een Russisch circus is flink misgegaan. De motormuis reed een paar spectaculaire rondjes in een Ball of Death - een soort ronde kooi - maar verloor de controle over zijn tweewieler.
03:39

Fikse boete voor deze schipper

In de zomermaanden controleert Rijkswaterstaat extra op recreatieboten. Telegraaf TV vaart een dag mee met een patrouilleboot op de IJssel. Een schipper wordt op de bon geslingerd omdat hij geen veiligheidskoord draagt.
02:15

'Balotelli? Jammer van het geld!'

Ajax-fans zien liever niet dat hun club de Milik-miljoenen aan Mario Balotelli uitgeeft. Wie moet dan wel naar de ArenA gehaald worden? Supporters die Telegraaf TV tegenkwam op de open dag hebben een duidelijke voorkeur.
02:22

Bobbi Eden zoekt draagmoeder

Bobbi Eden zal over twee maanden bevallen van haar eerste kindje, maar die laatste loodjes wegen wel wat zwaar voor de blondine. Voor een volgende zwangerschap weet ze in ieder geval een oplossing.
01:00

Reizigers Schiphol reageren op controles

De Koninklijke Marechaussee voert vandaag extra controles uit op Schiphol in verband met een signaal met betrekking op de luchthaven. Ook worden auto's op de wegen naar Schiphol gecontroleerd. Voor veel reizigers betekent dat oponthoud.
01:33

Corendon-baas: 'Toerist, niet hier!'

Corendon-baas Atilay Uslu is gewoon op vakantie naar Turkije gegaan, ondanks de onrust in het land na een mislukte coup. Hij heeft een huisje in het badplaatsje Foça. Zelf bouwt hij daar geen hotel, want hij wil niet dat het volloopt met toeristen.