Vandaag in beeld

Nieuws

Tornado Italië raast over fabriek

28 NOV 2012

Tornado Italië raast over fabriek

Meest bekeken op De Telegraaf
01:53

Zó zag je Baywatch niet eerder

Dat Baywatch met Dwayne Johnson en Zac Efron een andere kant op gaat is geen verrassing. De eerste trailer laat zien dat ze het letterlijk over een andere boeg gooien.
01:57

'Joop vocht tot het einde'

Joop Braakhekke (75) is vanmorgen overleden in het bijzijn van zijn partner Wim. Mark Sloof van Toor bespreekt het tragische nieuws met Evert Santegoeds in Privé TV.
02:45

'Verbaasd dat het zó hard ging'

In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam onverwacht, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:48

Crash-overlevende spreekt fans toe

De Braziliaanse voetballer Alan Ruschel is nog volop aan het herstellen van de crash in Colombia. In deze video laat de verdediger van Chapecoense weten dat het goed met hem gaat. Hij is één van de zes overlevenden.
03:01

Jennifer Aniston probeert Nederlands

Vanaf deze week is de komedie Office Christmas Party in de bioscoop te zien met Jennifer Aniston. Wij spraken exclusief met haar en de regisseurs over de film en uit de hand gelopen feesten. Ook probeert Jennifer nog een aardig woordje Nederlands te spreken.
00:40

Ongeduldige filerat sloopt spiegel

In de file staan is al frustrerend genoeg, en dan is er ook vaak nog die ene bestuurder die vindt dat hij niet hoeft te wachten. Mail uw dashcamvideo naar verkeer@telegraaf.nl
00:44

Manon verlaat Guus met kerst

Manon Meijers en haar vriend Guus Meeuwis zullen de kerst niet samen doorbrengen. 
00:38

Doutzen flipt om vliegtuig

Doutzen Kroes brengt samen met Daniëlle Oerlemans de kinderen naar school is Los Angeles. Als er een vliegtuig laag over komt is Doutzen als een kind zo blij.
00:42

Snelwegmaniak betrapt

De bestuurder van een Mercedes kiest het allerslechtste moment om een rood kruis boven de weg te negeren. Ook iets gefilmd? Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl.