Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Dikke politicus eet donut

05 FEB 2013

Chris Christie, gouverneur van de Amerikaanse staat New Jersey trekt zich niets aan van alle kritiek op zijn omvang. Op televisie propt hij gewoon een donut naar binnen.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:49

Hier pakt arrestatieteam vrouw op

Een zwaarbewapend arrestatieteam valt een woning in Alkmaar binnen. Drie mensen worden opgepakt.
00:59

Schoten bij overval Casa Rosso-baas

Gewapende overvallers die het hadden gemunt op Casa Rosso-baas Jan Otten hebben in de nacht van zaterdag op zondag schoten gelost voor de woning van Otten.
00:59

Bezoekers vast op festivalterrein

Festivalgangers van Welcom to the Future kwamen zaterdagnacht van een koude kermis thuis, als ze al thuiskwamen.
00:33

Fajah: 'ik hou van seks'

Vrijdag komt de videoclip 'Flirtation' van Fajah Lourens uit. De dj verklapt dat die vol zit met seks. Want 'daar hou ik van!'
02:07

Zeldzame Lamborghini in Nederland

Nederland is een exclusieve supercar rijker, nu Lamborghini Leusden de Centenario heeft afgeleverd. De gefortuneerde koper heeft zijn nieuwe collectors item vandaag opgehaald.
00:34

Kettingbotsing met acht auto's

Afgelopen nacht heeft er een kettingbotsing met acht auto's plaatsgevonden op de A7 tussen Hoorn en Purmerend. Bij dit incident zijn drie bestuurders gewond geraakt.
01:57

'Het scheelt dertig cent'

Honderden Nederlanders gooien hun tank vol bij een Luxemburgse pomp, vlakbij de grens met Frankrijk. De reden is simpel: het is goedkoper.
00:38

'Molkenboer aftreden of dood'

De Woerdense burgemeester Victor Molkenboer heeft doodsbedreigingen ontvangen via teksten die op straat zijn gekalkt. „Molkenboer aftreden of dood”, valt er te lezen op de Hollandbaan.
02:36

Kim Holland: 'niks mee te maken'

Barbie en Rolf zijn boos op Kim Holland vanwege het verhaal dat ze te zien zouden zijn in een pornofilm. Aan Privé VNDG vertelt Kim Holland haar kant van het verhaal.