Vandaag in beeld

Nieuws

Vredesboodschap van Obama

05 FEB 2013

De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag via YouTube een videoboodschap aan het Keniaanse volk gericht.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Razende klant slaat iPhones kapot

Met een zware jeu-de-boules-bal in zijn hand mept een woedende jongen in een Apple Store in Dijon één voor één zeker tien iPhones aan diggelen.
02:31

Dit tuig had onze Van Goghs

Geheime ruimtes en voor miljoenen aan in beslag genomen spullen: twee gestolen Van Goghs lagen in Italië bij gehaaide criminelen. Verder in TELEGRAAF VANDAAG: wanneer zijn de topstukken weer te zien?
01:28

'Sint geschrapt? Goed begin!'

Klanten van Jumbo lijken de zwartepietendiscussie beu te zijn. Op artikelen van het huismerk van de supermarktketen staan dit jaar geen afbeeldingen van Zwarte Piet, maar ook niet van Sinterklaas.
01:13

Ali B. trapt keihard in grap

Ali B. is wel wat gewend wanneer het om zijn fans gaat, maar sommige dingen gaan voor hem zelfs behoorlijk ver. Als fan Angela hem haar grootse idee laat zien wordt zelfs Ali daar even stil van.
01:54

Gouden Kalf: de winnaars

In Utrecht zijn vrijdagavond de Nederlandse filmprijzen uitgereikt. Wie gingen er met een Gouden Kalf naar huis?
08:42

'Jezus' hield regisseur onder schot

Jesus Christ Superstar-acteur Ted Neeley doet een aantal schokkende onthullingen in Privé TV. In een exclusief gesprek met Mark Sloof van Toor blijkt dat hij de rol op een speciale manier kreeg. De musical komt in december naar Nederland.
00:38

Wie kan Obama laten wachten?

De Amerikaanse president Barack Obama heeft altijd een druk schema. Er zijn ook dan maar weinig mensen die hem kunnen laten wachten, maar wie anders dan oud-president Bill Clinton kan het vliegtuig van Obama aan de grond houden.
01:04

'Dit is nog nooit gebeurd'

Het Nederlands Film Festival wordt traditiegetrouw afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Voor de genomineerden zijn dit spannende tijden. Op de rode loper sprak Telegraaf TV met een aantal van deze kanshebbers.
01:52

Golf-fan bluft professionals af

Als je tegen een prof zegt: 'I can do better', dan moet je ook met je billen bloot. Deze amateur met grote mond zet de golfpro's bij de Ryder Cup goed voor schut en verdient 100 dollar.