Vandaag in beeld

Nieuws

New York in puin

05 FEB 2013

Noord-Korea heeft een bizarre video op internet gezet van New York na een raketaanval.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:39

'Mariah Carey steeds bloter'

Sex sells, maar slaat Mariah Carey niet een beetje door? De zangeres zit zó goed in haar vel dat ze steeds meer van dat vel laat zien. Patricia Wesseling en Maarten Steendam bespreken de ooit zo brave Mariah in Privé TV.
01:08

Doodeng: hamertest voor glasbrug

Lef hebben ze zeker, de vrijwilligers die in het Zhangjiajie National Park een gloednieuwe, glazen brug mogen testen. Ze gaan het gevaarte in de Chinese provincie Hunan te lijf met grote hamers. Als dat maar goed gaat...
01:37

‘OM geeft nieuwe details zaak-Everink’

Tijdens de eerste zitting in de zaak-Everink zal het OM nieuwe details bekendmaken over de moord op de zakenman, verwacht Saskia Belleman. Tenniscoach Mark de J. is de hoofdverdachte, maar hij ontkent elke betrokkenheid.
01:36

Snap jij deze truc?

Barry Olivier uit Lisse is voor de vierde keer Nederlands kampioen goochelen geworden in de categorie close up magic. Je mag hem gerust op zijn vingers kijken, maar of dat helpt...
00:44

Vliegtuigmotor vliegt in brand

Angstaanjagende momenten in een vliegtuig van Singapore Airlines. Na een noodlanding op Singapore Changi Airport vloog de motor in de brand. Een passagier legde het vast. Uiteindelijk raakte niemand gewond.
00:26

Messi: stoppen doet me veel pijn

Messi ziet geen andere optie dan stoppen als international omdat hij al vier finales met Argentinië heeft verloren. Maar het gaat hem niet in de koude kleren zitten.
00:49

Ballonnen grijpen bril Henk Krol

Een aanval op de fractievoorzitter van 50PLUS! Henk Krol is in Muntendam om actie te voeren als plotseling zijn bril van zijn neus geblazen wordt.
05:30

'Dochtertje Everink in therapie'

De 6-jarige dochter van Koen Everink, die haar vader begin maart vermoord aantrof, krijgt therapie en wordt verhoord. Dat zegt Saskia Belleman over de zaak tegen tenniscoach Mark de J. in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:51

Robothond helpt in huishouden

Robothond SpotMini geeft zijn baasjes meer dan alleen gezelschap. De robot uit de stal van Googles moederbedrijf Alphabet doet ook huishoudelijke klusjes.