Vandaag in beeld

Nieuws

Jochie (7) van school vanwege spel

06 FEB 2013

Een 7-jarige jongen is door zijn school geschorst vanwege een denkbeeldig oorlogsspelletje.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Vergistoerist: 'Dit meen je niet!'

In Amsterdam zijn zaterdag de eerste vergistoeristen gespot. De toeristen hebben waarschijnlijk een oude reisgids waarin staat dat het op 30 april Koninginnedag is. Speciaal voor hen is daarom een feest georganiseerd op een boot.
04:26

Spookrijden: dit zijn de oorzaken

Hoe kon het zo vreselijk misgaan? In TELEGRAAF VANDAAG buigen de VID, minister Schultz en onze verkeersexpert zich over het dodelijke ongeluk met een hoogbejaarde spookrijder in Limburg. Presentatie: Maarten Steendam.
00:37

Heftig: trucks crashen op man

Een man is in China aan de dood ontsnapt toen twee vrachtwagens na een botsing recht op hem af kwamen rijden. Bewakingsbeelden laten zien hoe de man zijn scooter op de grond gooit en moet rennen voor zijn leven.
00:38

Prins Harry dist Obama

In een grappig reclamespotje voor de Invictus Games zet prins Harry samen met koningin Elizabeth de Obama’s te kijk. Harry is de initiatiefnemer van de Invictus Games waar gewonde militairen het sportief tegen elkaar opnemen. Het evenement begint volgende week in de Amerikaanse stad Orlando.
00:32

Reuzenrad in brand in Bangkok

In een themapark over dinosaurussen in de Thaise hoofdstad Bangkok is zaterdag brand uitgebroken in het reuzenrad. Het park is meteen ontruimd en gesloten voor publiek. Er is niemand gewond geraakt.
06:43

'Bazoer weer even wakker schudden'

In Telesport Vandaag: Telesport-verslaggever Mike Verweij vermoedt basisplaatsen voor Thulani Serero en Kenny Tete bij Ajax, PSV-trainer Phillip Cocu wil het maximale en Jari Litmanen is nog altijd razend populair in Amsterdam.
00:38

Het verhaal achter de flitspaalbom

Zaterdag vertelt voormalig bommenruimer Frank Sturmans in De Nieuwe Missie voor het eerst over zijn ongeluk in 2011. Hij verloor in dat jaar zijn hand door een flitspaalbom in Voorschoten. Ook is er aandacht voor het verhaal van Stephanie Verhoef op weg naar de Invictus Games in Orlando.
02:10

'Geef auto overleden Mathis terug'

Waar is de gestolen VW Polo van Anne Chlosta uit Den Haag? Ze erfde de auto van haar broer die vorig jaar op 29-jarige leeftijd aan leukemie overleed. Anne en haar ouders zetten alles op alles om de dierbare wagen terug te vinden.
00:54

Sinkhole slokt straat op

Een enorm sinkhole heeft een gedeelte van een straat in het centrum van het Amerikaanse New Orleans opgeslokt. Werkzaamheden tijdens onderhoud aan de riolering in de stad zouden de oorzaak zijn van het gigantische gat in de weg.