Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Vliegtuigen in gevaar door lasers

06 FEB 2013

Engelse piloten worden geplaagd door grappenmakers die met laserstralen in de cockpit schijnen. Volgens de politie in Londen werden vorig jaar meer dan 250 piloten tijdens een vlucht verblind.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:30

Automobilist negeert slagbomen

Deze automobilist negeert de slagbomen bij een spoorwegovergang. De trein komt in volle vaart aanrijden..
02:02

Zo dropt defensie in oorlogsgebied

Spectaculaire beelden uit Mali waar we zien hoe vanuit de lucht kisten worden gedropt. Nieuwe afleveringen van Dagboek van onze Helden zie je elke dinsdag en vrijdag om 19.00 uur.
01:56

Agema en Hennis in de clinch om zorg

Minister van Defensie Hennis en PVV-Kamerlid Fleur Agema werden het niet eens tijdens het vrouwendebat bij WNL.
02:33

Mercedes-driftkop door het lint

Een krankzinnige verkeersruzie op de A16: een heethoofd in een Mercedes heeft een verkeerde manoeuvre uitgehaald. Ook iets gefilmd? Tip de redactie: verkeer@telegraaf.nl.
01:11

Theehuis verdwijnt in vlammenzee

Een theehuis in het Friese Grou is zondagochtend in vlammen opgegaan. Zo'n 85 huizen kwamen zonder stroom te zitten omdat het naastgelegen stroomverdeelstation van netbeheerder Liander moest worden gesloten. Er zijn geen gewonden gevallen.
00:46

Verdwaald zeehondje aangespoeld

Een jonge zeehond is gevonden in Qinghuangdao, China. Het diertje was verdwaald geraakt in de oceaan en aangespoeld op een strand.
00:33

IS valt met drone Iraaks konvooi aan

Terreurorganisatie Islamitische Staat heeft met een drone een Iraaks konvooi aangevallen in Mosul. Van het bombardement zijn beelden gemaakt, gefilmd vanuit de lucht.
03:57

NL'se werkte met Jennifer Lawrence

Komende zondag is de 89ste uitreiking van de Oscars. In het Oscarjournaal telt Telegraaf TV vanuit Los Angeles de dagen af. Vandaag: De Nederlandse Paula Loos werkte mee aan de Oscar-genomineerde film Passengers met Jennifer Lawrence en vertelt hoe ze daar in verzeild raakte.
01:32

'Prins Carnaval is jongensdroom'

Presentator Lex Uiting is dit jaar gekozen als Prins Carnaval van Venlo. Met een grote glimlach vertelt Prins Lex 1 dat hij er "alleen maar van kan genieten".