Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Vliegtuigen in gevaar door lasers

06 FEB 2013

Engelse piloten worden geplaagd door grappenmakers die met laserstralen in de cockpit schijnen. Volgens de politie in Londen werden vorig jaar meer dan 250 piloten tijdens een vlucht verblind.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:00

Emma geen Beauty op eigen première

Emma Watson speelt de hoofdrol in Beauty and the Beast, maar ze was beslist geen Beauty op de première van de film in Los Angeles. Dit en meer uit de wereld van style en fashion in een nieuwe Bubbels.
02:29

Slachtoffer halfnaakt na straatroof

Deze week in Politiewerk een bizarre straatroof in Rotterdam. Bekijk hier meer video's van #PRO247.
01:40

Utopianen gaan uit de kleren

De temperatuur stijgt ook in Utopia en daarom verruilen de dames hun truien voor netpanty's en bikini's. Utopia is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.
04:34

'Moord voor een horloge en €10.000'

Verslaggever Mick van Wely heeft het laatste nieuws over de ‘vergismoord’ op dj Djordy Latumahina in TELEGRAAF VANDAAG met Pim Sedee.
00:28

Is dit de domste scooterdief?

Een dief in de Chinese stad Jiangxi Yichun probeert een tas te stelen uit een auto. Maar tijdens het vluchten gaat het mis...
00:46

Werd monument verwoest door buren?

Een monumentaal pand in Exloo is compleet verwoest. De bewoners hadden trammelant met andere inwoners van de Drentse plaats en dat is wellicht de oorzaak van de brand, vertelt verslaggever André Spaansen.
01:38

Ondeugende opa verrast door viral

Een filmpje van een vrolijke Groninger is op videosite Dumpert al ruim 300.000 keer bekeken. Zijn buurman vertelde hem dat hij een internethit is. Bekijk hier de hele video.
01:01

Fajah laat nieuwe vriend zweten

Fajah Lourens laat eindelijk meer zien van haar nieuwe vriend. In haar laatste vlog is te zien hoe hij zich voor haar in het zweet werkt.
00:53

Cobra krijgt de fles

Door de aanhoudende droogte in India snakken niet alleen mensen naar water. Ook dieren kunnen maar moeilijk iets te drinken vinden.