Vandaag in beeld

Nieuws

Dit is de bionische mens

06 FEB 2013

Dit is de bionische mens

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Baby jaloers op kussende ouders

Deze baby wordt vreselijk jaloers wanneer haar ouders elkaar een kusje geven. De ouders kunnen er zelf wel om lachen.
00:00

Zeldzame walvis gefilmd

Biologen en drone-vliegers zijn erin geslaagd om zeldzame Groenlandse walvissen op beeld vast te leggen. Deze soort werd met uitsterven bedreigd. Er is weinig over ze bekend, omdat de walvissen in de zeeën tussen Canada en Groenland leven.
00:00

Chimpansees dolblij met pompoen

Chimpansees in de dierentuin van Kopenhagen hebben een pompoen gekregen, als decoratie voor Halloween. De apen zijn behoorlijk nieuwsgierig en krijgen de pompoen uiteindelijk open.
00:00

Man gebruikt kind voor diefstal

Een opmerkelijke roof in de Amerikaanse plaats West Covina. Een man gebruikt een kind om een pakketje bij een voordeur te stelen. Het jongetje overhandigt de buit even later aan de man.
00:00

Dochter Masmeijer vol op haar plaat

De dochter van Frank Masmeijer heeft alvast een onuitwisbare indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Vrijdag om 20:30 uur start een nieuw seizoen van The Voice of Holland op RTL 4.
00:00

Filerat filmen levensgevaarlijk

Het aan de kaak stellen van asociaal gedrag in het verkeer kan soms knap gevaarlijk zijn. Een bestuurder die een filerat filmde op de A1 voelt zich zo bedreigd dat hij alleen anomiem z'n verhaal wil doen. Blijf ons tippen via verkeer@telegraaf.nl  
00:00

Cadeaus en zoenen voor A20-held!

Nederland is apetrots op Vincent Bakker, die vandaag uitgebreid bedankt is door de politie én zijn vriendin. Bakker redde donderdag bij Spijkenisse twee jonge kinderen uit een brandende auto. Dit ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.