Vandaag in beeld

Nieuws

Dit is de bionische mens

06 FEB 2013

Dit is de bionische mens

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:44

Neushoorn denkt dat hij een hond is

Neushoorntje Warren werd als weesje gevonden en wordt opgevangen in een centrum in Zuid-Afrika. Daar gaat hij duidelijk iets teveel met de honden om, want hij neemt wat van hun trekjes over...
00:47

Dashcam: halve gare neemt wraak

Een ordinaire stoplichtrace ontaardt in een idiote en levensgevaarlijke ruzie in de buurt van Adelaide in Australië. Heeft u ook een video gemaakt met uw dashcam? Stuur deze naar verkeer@telegraaf.nl
00:56

Woeste passagier tuigt agenten af

Bizarre beelden van een man die in zijn eentje drie agenten te lijf gaat op het vliegveld van Frankfurt. Hij heeft vertraging, maar moet per se naar huis.
05:47

'FOX gaat keutel intrekken'

Tv-kijken dreigt duurder te worden door een voetbalconflict. Telecomexpert Rob Goossens verwacht dat de start van het eredivisieseizoen gered wordt, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:41

Trucker maakt U-bocht op snelweg

Een vrachtwagenchauffeur is gearresteerd voor een levensgevaarlijke actie op een snelweg in Italië. De trucker haalde het in zijn hoofd om op de drukke weg een U-bocht te maken.
00:48

Neuswiel breekt af bij landing

De landing van een vliegtuig op een vliegshow in Wisconsin ging niet helemaal soepel. Het voorwiel brak af en het gevaarte gleed met de neus over het asfalt. Voor zover bekend raakte niemand gewond.
00:45

Brandweerman Sam schoffeert moslims

De kinderserie Brandweerman Sam is enorm de fout ingegaan door een van de personages uit te laten glijden over een Koranvers. De aflevering waarin deze scène voorkwam is inmiddels niet meer te zien.
02:39

'Kattenpoep door m'n brievenbus'

Een ruzie in een ouderencomplex in Spijkenisse is totaal uit de hand gelopen. Twee groepen bewoners staan lijnrecht tegenover elkaar. Ze duwen allerlei viezigheid door brievenbussen en gaan met elkaar op de vuist. Zelfs bemiddeling van de eigenaar van het pand mag niet baten.
01:11

Historische knuffel Barack en Hillary

Een bijzonder moment tijdens de Democratische conventie in Philadelphia. President Barack Obama is vol lof over de eerste vrouwelijke presidentskandidaat Hillary Clinton en als ze opkomt volgt een liefdevolle knuffel.