Vandaag in beeld

Nieuws

Dit is de bionische mens

06 FEB 2013

Dit is de bionische mens

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:23

Reporter doelwit stenengooiers

Heftige beelden uit Ede waar een filmploeg van PowNed met stenen wordt bekogeld. Het is al dagenlang onrustig in de Edese wijk Veldhuizen. De groep jongeren die de onrust veroorzaakt, omvat zo’n vijftig personen, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar.
01:33

Vliegtuigen ‘opgeslokt’ door wolken

Bijzondere beelden die doen denken aan een sciencefictionfilm. Een spotter filmt hoe bij Schiphol toestellen een voor een in een wolkendek verdwijnen. Hele video.
00:34

Dit is de beruchte bandenprikker

Op sociale media circuleren beelden waarop de seriebandenprikker mogelijk te zien is. De crimineel heeft sinds september al bijna driehonderd banden aan flarden gesneden. Donderdag sloeg hij voor de tiende keer toe.
03:26

Zo leen je slim geld van familie

Geld lenen van familie is populair, maar is het wel slim? En waar moet je op letten als je aanklopt bij de 'familiebank'? Patricia Boon legt het uit. Presentatie: Roel den Outer. 
01:05

Spectaculaire verplaatsing megabrug

Het is nog niet eerder vertoond: een boogbrug van 255 meter lengte met het gewicht van 7600 personenauto’s enkele honderden meters verplaatsen. Het gebeurt met militaire precisie. De verplaatsing van de spoorbrug Schiphol-Amsterdam-Almere begint vrijdagavond na maanden bouwen.
00:43

Man slaat dokter tegen de grond

Een man in de Chinese stad Shanghai is woedend op de arts die zijn vrouw behandelt. Hij verliest zijn geduld en mept de vrouwelijke dokter tegen de grond.
01:20

Jongetje krijgt arm uit 3D-printer

De zesjarige Brayden Armstrong heeft voor het eerst in zijn leven een linkerarm. De prothese werd niet gemaakt door professionals, maar door een hobbyist met een 3D-printer.
02:58

Knipoog Douwe moet harten veroveren

Een knipoog aan het einde van het optreden van Douwe Bob in Stockholm moet de harten laten smelten voor tv-kijkers in heel Europa.
00:30

Enorme file na wilde achtervolging

Een Mercedes Benz zorgt voor flinke chaos op de weg in Los Angeles. De auto rijdt rakelings langs een rij auto's in de ochtendspits en neemt af en toe een buitenspiegel mee.