Vandaag in beeld

Nieuws

Meisje heeft gigantische haarbal

26 FEB 2013

Een 10-jarig chinees meisje at jarenlang haar eigen haar op. Het resultaat: een haarbal van 9 centimeter die operatief verwijderd moest worden.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:52

02 'Schutter lag in de bosjes'

Bij een schietpartij bij seksclub Boccaccio is Martin Kok geliquideerd. Onze misdaadjournalist John van den Heuvel is ter plaatse en sprak ondermeer met een getuige. 'Iemand wachtte het slachtoffer op.'
03:06

Ordinaire wraakactie op de A7

Het regent scheldwoorden in de auto bij Ad en Cora Smits als ze verwikkeld raken in een verkeersruzie. Het bizarre tafereel loopt voor het echtpaar niet goed af. Ook iets gefilmd met uw dashcam? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
01:18

'Klote-marokkanen mogen hier te veel'

De uitslag van het Wildersproces doet veel stof opwaaien. In Volendam peilt Telegraaf TV de meningen van de inwoners en die hebben een erg duidelijke mening...
06:30

'Kok negeerde twee gouden regels'

Als 'misdaadverslaggever' weigerde Martin Kok zich aan een paar basisprincipes te houden. Dat werd de oud-crimineel mogelijk fataal, zegt John van den Heuvel in TELEGRAAF VANDAAG.
01:27

Zo reageert Wilders op uitspraak

'Ik ben geen racist en mijn kiezers ook niet'. Zo reageert Geert Wilders in een videoboodschap op zijn veroordeling in de 'minder Marokkanen'-zaak. De PVV-leider is schuldig bevonden, maar krijgt geen straf.
01:46

‘Wilders heeft nu een strafblad’

Het vonnis van de rechtbank in de 'minder Marokkanen'-zaak heeft grote gevolgen voor Geert Wilders, zegt rechtbankverslaggever Saskia Belleman.
01:08

Martin Kok speculeerde zelf al over zijn dood

Een moordaanslag maakte een einde aan het leven van ex-crimineel en misdaadjournalist Martin Kok. In november 2015 speculeerde hij voor onze camera al over zijn dood.
01:13

Ohra-babe reageert op reclamerel

Actrice Lente Voorhoeve reageert in een vlog op de rel rond het seksistische spotje van Ohra dat van de buis werd gehaald.
01:17

Spectaculaire beelden van Mars

Ruimtevaartorganisatie ESA heeft nieuwe beelden vrijgegeven van planeet Mars. Onderzoekers denken dat dit een opgedroogd kanaal is waar misschien ooit water heeft gestroomd.