Vandaag in beeld

Nieuws

Haai bijt man dood

27 FEB 2013

Een 47-jarige man is woensdag voor de kust van Nieuw-Zeeland doodgebeten door een haai. Politiemensen hebben geprobeerd de man te redden, maar de hulp mocht niet meer baten, meldden media in het land.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
06:18

'Verstappen kreeg hem vol op kin'

In Telesport Vandaag: Chef Telesport Jaap de Groot blikt terug op het lastige weekeinde van Max Verstappen in Hongarije, Wout Poels rekent op groot cadeau van Chris Froome en tot slot een reportage vanaf Schiphol met de naar Rio afreizende olympiërs.
00:52

‘Einde van Duits welkombeleid’

Het vluchtelingendebat in Duitsland staat onder druk na vier aanslagen in korte tijd. De tijden dat Merkel alle Syriërs welkom heet zijn volgens correspondent Rob Savelberg voorbij.
00:51

Fakkelhater hard gevloerd

De olympische vlam ligt wéér onder vuur. Na aanvallen met een brandblusser en een emmer water probeert nu een man de fakkel te stelen.
01:24

‘Biermerk heeft mijn fiets gejat!’

Een Utrechtse fietsenmaker is woest op bierbrouwer Palm. Volgens Frank de Klerk zijn de Belgen aan de haal gegaan met één van zijn fietsontwerpen. De Klerk wil Palm nu aanpakken, maar de brouwer geeft hem weinig kans...
03:18

Lindsay Lohan draait door

Het leek zo goed te gaan met actrice Lindsay Lohan, maar met de recente ontwikkelingen rondom haar en verloofde Egor Tarabasov lijkt ze weer terug bij af. Mark Sloof van Toor en Patricia Wesseling bespreken de schokkende gebeurtenissen rondom de gevallen ster in PrivéTV.
00:34

Oeps! Vissers vangen krokodil

Twee Australische krabvissers kunnen hun ogen niet geloven als ze bij één van hun netten komen: in plaats van krabben zit er een enorme krokodil in opgerold!
00:41

Man redt Bambi van verdrinkingsdood

Een mooie reddingsactie van een man in Texas. In Lake Buchanan voorkomt hij dat een babyhertje verdrinkt. Het dier was in het water gevallen. De man haalt het hertje uit het water en zet het beestje in zijn boot. 
00:44

Katie Price showt nieuwe borsten

Katie Price is maar liefst acht keer geopereerd aan haar borsten, maar lijkt nu eindelijk tevreden te zijn.
01:00

BN'ers naakt voor Freek Vonk

Freek Vonk is gasthoofdredacteur voor Veronica Magazine en dat hebben de BNers geweten... Sharon Doorson, Carolien Spoor en Monique Smit gaan allen uit de kleren voor de bioloog.