Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Zwerver rijk na goede daad

27 FEB 2013

De Amerikaanse zwerver Billy Ray Harris hoeft niet langer bedelend aan de kost te komen. Dankzij zijn eigen eerlijkheid is de man in één klap ruim 100.000 euro rijker.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:34

Zo gebruikt de politie de nekklem

De nekklem is niet weg te denken bij de politie. Verslaggever Silvan Schoonhoven onderging de nekklem bij het trainingscentrum van de politie.
04:49

'Boer Herman maagd én toyboy'

Verkapte beledigingen, nieuwe onthullingen: Mariët Oosterwijk en Maarten Steendam blikken terug op de speeddates in Boer Zoekt Vrouw.
01:13

Zoontje André walgt van fruithapje

André Hazes Jr. mag zijn zoontje op vakantie voor het eerst een fruithapje geven, maar de kleine André zit daar niet echt op te wachten...
00:54

Geslacht baby’s Clooney uitgelekt

De moeder van George Clooney heeft haar mond voorbij gepraat en het geslacht van haar aanstaande kleinkinderen bekendgemaakt. Dit en meer in het korte entertainmentnieuws.
39:56

Exclusief: Dashcam The Movie

Angstaanjagende, lachwekkende en bizarre opnamen komen voorbij in de film  DASHCAM THE MOVIE. Ook iets gefilmd? Mail ons via verkeer@telegraaf.nl.
00:49

Heftig! Jongetje valt op metrospoor

Heftige beelden van een 8-jarig jongetje dat van een perron op een metrospoor in het Russische Jekaterinburg valt.
03:38

’Angelina Jolie acteert verdriet’

Angelina Jolie heeft voor het eerst sinds de breuk met Brad Pitt een interview gegeven. Daarin raakt ze emotioneel, maar of dat echt is...
04:53

Koning smokkelt in video

Staan die stoelen nou in Amsterdam of in Den Haag? De koning belooft in zijn uitnodiging aan mensen die ook op 27 april hun kroonverjaardag vieren iets onmogelijks, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG.
01:23

Lauren schakelt privédetective in

Lauren Verster gaat op bezoek bij een privédetective voor haar tv-programma en leert alles over het ontmaskeren van vreemdgangers.