Vandaag in beeld

Nieuws

Deltavlieger springt dood tegemoet

27 FEB 2013

Een 70-jarige deltavlieger uit China heeft een mislukte stunt met de dood moeten bekopen. De man sprong zondag letterlijk zijn dood tegemoet bij een meer in de provincie Sichuan.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:38

Vloedgolf grijpt toeristen in China

Nietsvermoedend staan deze toeristen in het Chinese Hangzhou naar een stroomopwaartse golf in de rivier Qiantang Jiang te kijken, als het natuurfenomeen plots verandert in een enorme vloedgolf.
03:45

Woede om premies: ze pakken alles af!

In TELEGRAAF VANDAAG reageren Geert Wilders en Pia Dijkstra op het nieuws dat de zorgpremies veel hoger worden dan gedacht. 'Schandalig,' zeggen mensen die we vandaag spraken.
00:28

Karatejump redt man van moord-Kever

Een horror-ongeluk is in de maak als een dolle Volkswagen Kever in volle vaart op een man afrijdt. Het gebeurt in Cruz Machado, in het zuiden van Brazilië.
00:22

Deze reclame maakt Max woest

Max Verstappen gaat actie ondernemen tegen een reclame van internetsupermarkt Picnic, heeft zijn team aan RTL Boulevard laten weten. De reclame is een parodie op de Verstappen-commercial van concurrent Jumbo.
01:07

Bende besteelt 89-jarige vrouw

De politie heeft beelden vrijgegeven van vier buitengewoon laffe dieven. Op donderdag 4 augustus stelen ze in Leiden maar liefst 1200 euro van een bejaarde dame.
03:23

'Twijfels over huwelijk Paay'

Patricia Paay kondigde vanmorgen aan dat ze gaat trouwen met haar nieuwe vriend, Robbert Hinfelaar. Volgens Jan Uriot is er helemaal niets van waar! Hij vertelt Mark Sloof van Toor waarom.
02:53

‘Ongemakkelijkste date ooit!’

BeyonG leeft als vrouw, maar wil geen geslachtsoperatie ondergaan. In Love Me Gender gaat ze op date met Rick. Hij heeft alleen niet in haar profiel gelezen dat ze transgender is. Hele uitzending.
01:33

Dit bewijst: Buk kwam uit Rusland

Deze afgeluisterde gesprekken bewijzen dat vanuit Rusland een Buk aan de separatisten is geleverd. Dat zegt het hoofd van de landelijke recherche Wilbert Paulissen woensdagmiddag tijdens de presentatie van het Joint Investigation Team (JIT) in Nieuwegein.
00:39

Ruben Nicolai op heterdaad betrapt

Wendy van Dijk is ambassadrice van Stoptober en die taak neemt ze erg serieus: zo zorgde ze ervoor dat Ruben Nicolai niet meer onder zijn beloften uit kan.