Vandaag in beeld

Nieuws

Ezelvlees in schappen Zuid-Afrika

27 FEB 2013

In de schappen van Zuid-Afrikaanse supermarkten is vlees aangetroffen van ezels, varkens en waterbuffels.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:10

Gênante doorkijkblouse Saskia Noort

Waar Saskia Noort met haar hoofd zat toen ze deze outfit uit de kast trok zullen we nooit begrijpen. Haar misser en meer outfits van de sterren zie je in de nieuwe Bubbels.
00:41

Aso schopt vrouw van trap

Een vrouw loopt nietsvermoedend op een station als ze ineens van achteren door een man in haar rug wordt geschopt. De dader loopt daarna met zijn vrienden asociaal door.
00:53

Man tuigt snackbarmedewerker af

De politie heeft beelden vrijgegeven van een mishandeling in een snackbar in Amsterdam-Zuidoost van afgelopen zomer.
01:57

'Joop vocht tot het einde'

Joop Braakhekke (75) is vanmorgen overleden in het bijzijn van zijn partner Wim. Mark Sloof van Toor bespreekt het tragische nieuws met Evert Santegoeds in Privé TV.
00:48

Crash-overlevende spreekt fans toe

De Braziliaanse voetballer Alan Ruschel is nog volop aan het herstellen van de crash in Colombia. In deze video laat de verdediger van Chapecoense weten dat het goed met hem gaat. Hij is één van de zes overlevenden.
01:53

Zó zag je Baywatch niet eerder

Dat Baywatch met Dwayne Johnson en Zac Efron een andere kant op gaat is geen verrassing. De eerste trailer laat zien dat ze het letterlijk over een andere boeg gooien.
03:01

Jennifer Aniston probeert Nederlands

Vanaf deze week is de komedie Office Christmas Party in de bioscoop te zien met Jennifer Aniston. Wij spraken exclusief met haar en de regisseurs over de film en uit de hand gelopen feesten. Ook probeert Jennifer nog een aardig woordje Nederlands te spreken.
00:40

Ongeduldige filerat sloopt spiegel

In de file staan is al frustrerend genoeg, en dan is er ook vaak nog die ene bestuurder die vindt dat hij niet hoeft te wachten. Mail uw dashcamvideo naar verkeer@telegraaf.nl
02:45

'Verbaasd dat het zó hard ging'

In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam onverwacht, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.