Vandaag in beeld

Nieuws

Ezelvlees in schappen Zuid-Afrika

27 FEB 2013

In de schappen van Zuid-Afrikaanse supermarkten is vlees aangetroffen van ezels, varkens en waterbuffels.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:58

PVV: ‘Kuzu, doe even normaal!’

PVV’er Machiel de Graaf botst woensdag met Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu tijdens een debat over "de invloed van ultra-orthodoxe moslims in moskeeën”. Volgens Kuzu is de PVV verantwoordelijk voor een klimaat waarin mensen worden aangevallen.
00:44

Vrouw ramt politiewagen

Een vrouw in de Amerikaanse staat Wisconsin wordt door de politie aan de kant gezet, maar daar heeft ze duidelijk geen zin in. Ze rijdt vol tegen een politiewagen aan en gaat dan op de vlucht. Heeft u ook een dashcamvideo? Mail dan naar verkeer@telegraaf.nl.
01:24

Kruijswijk ziet Nibali lijden

VIDEO - Rozetruidrager Steven Kruijswijk keek met een prima gevoel terug op de zestiende etappe van de Giro d'Italia. Zijn concurrenten, daarentegen, zagen wéér flink af.
00:49

Plunderaar kijkt recht in camera

Een 73-jarige man uit Den Haag is het slachtoffer geworden van een sluwe pinpasfraudeur. Volgens de bank had hij een nieuwe pas aangevraagd en is die netjes bij hem bezorgd, maar hij weet zelf van niks. Ondertussen rooft de dader zijn rekening leeg met de nieuwe pas.
03:34

‘Ik rij nu maar van pomp naar pomp’

Toenemende zorgen over de brandstoftekorten in Frankrijk. In TELEGRAAF VANDAAG gestrande landgenoten, advies en het laatste nieuws van onze correspondent. Presentatie: Maarten Steendam.
00:40

Indiërs vastgeplakt aan wegen

Mei en juni zijn in India altijd de warmste maanden, maar dit jaar zijn de temperaturen extreem. Op sommige plaatsen is het al ruim 50 graden geworden. Het zorgt voor een probleem: de wegen worden plakkerig.
00:53

Gebouw valt om door regen

In de Chinese regio Guangxi is door hevige regenval een gebouw omgevallen. Overstromingen hebben de fundering van het huis aangetast. De regio wordt al langer geteisterd door overstromingen en hevige regenbuien.
00:57

Woeste vrouw ramt Jaguar aan gort

Een krankzinnige verkeersruzie in Xiamen aan de Chinese oostkust. Een vrouw in een Land Rover wil weg maar wordt geblokkeerd door een Jaguar. In dit filmpje zie je waarom ze ervoor kiest om de wagen uit de weg te beuken.
02:58

538 belt met smerigste hotel van NL

Hotel New Ocean Paradise in Rotterdam is uitgeroepen tot het smerigste hotel van Nederland. De Consumentenbond vond er naast stof, rommel, vlekken en schimmel zelfs poepbacteriën in de kamers. Edwin Evers belde met het hotel en de medewerker schijnt het probleem niet helemaal te begrijpen.