Vandaag in beeld

Nieuws

Oudste vrouw 114 jaar

27 FEB 2013

Misao Okawa is met haar 114 lentes de oudste vrouw ter wereld. Althans volgens Guinness World Records die haar woensdag een officieel certificaat overhandigde in de Japanse stad Osaka.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch fataal. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest. 
01:01

Deze reclame mag u niet zien

Verzekeraar OHRA heeft dit reclamespotje ingetrokken na felle kritiek. De commercial zou te seksistisch zijn.
01:06

Pikante crowdfundactie megasucces

De dames van het Franse skiteam hebben succes met hun pikante, weinig verhullende crowdfund-video.
01:01

Dit is de nieuwe legerjeep

Het nieuwste voertuig van het leger, waar de laatste hand aan wordt gelegd, heeft een onwaarschijnlijke producent. Een klein bedrijf uit Tiel, opgericht door motorcrosskampioen Gerard Rond, ontwikkelde de Vector.
01:06

Koeien vallen in eigen stront

Stront aan de knikker bij een boerderij in het Friese Hartwerd. De brandweer moest uitrukken voor een melding met luchtje.
01:03

Lieke moet 'afkicken' van alcohol

Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede kindje en mag voorlopig dus niet drinken. Lastig natuurlijk, met de feestdagen in aantocht.
00:27

Timelapse demontage Thunder Loop

Attractiepark Slagharen heeft precies twee maanden na de laatste rit een timelapse online gezet van de demontage van de beroemde achtbaan Thunder Loop.
00:44

Marco vindt zoon 'goed gelukt'

De zoon van Marco Borsato is deze week achttien jaar geworden. De zanger denkt niet met weemoed terug aan vroeger, maar is juist zo trots als een pauw op zijn volwassen zoon.
02:47

Nachtmerrie: trucker verliest puin

Met 120 kilometer per uur een groot stuk puin rammen... Het overkomt Ad Smits vorige week op de A2. Ook iets gefilmd op de weg? Mail ons via verkeer@telegraaf.nl.