Vandaag in beeld

Nieuws

Oudste vrouw 114 jaar

27 FEB 2013

Misao Okawa is met haar 114 lentes de oudste vrouw ter wereld. Althans volgens Guinness World Records die haar woensdag een officieel certificaat overhandigde in de Japanse stad Osaka.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:42

Bloedende winkeldief in houdgreep

Wie nog denkt dat ambtenaren de hele dag uit het raam staren, moet even naar deze beelden kijken. Te zien is hoe een politieman in zijn vrije tijd een winkeldief arresteert. Beelden van het incident in het Gelderse Velp zijn dinsdag op videosite Dumpert geplaatst.
02:04

Zo luxe varen onze miljonairs!

Het nieuwe superjacht Sossego is het neusje van de zalm als het gaat om pracht en praal. Telegraaf TV krijgt een rondleiding op het luxe schip van Nederlandse makelij.
03:18

Een ruimtesignaal! Maar van wie?

Een Russische telescoop heeft een signaal opgevangen dat zo sterk is dat astronomen aan buitenaards leven denken! Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de inhoud en de afzender.
01:39

Dit zijn nieuwe Barbie en Jokertje

Oh Oh Cherso komt weer terug op de buis met een gloednieuwe cast. De deelnemers doen ons een beetje denken aan de oude personages en de uitspraken liegen er weer niet om.
00:52

Heftig: aanslag op Turken gefilmd

Op sociale media circuleren schokkende beelden van een Turks legervoertuig dat wordt opgeblazen.
04:29

Carice in sekstherapie

Carice van Houten is afgelopen week bevallen van haar eerste kindje en aan goede zorg mocht het de actrice natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de zwangerschap was ze in goede handen, maar hoe gaat het nu verder? Jan Uriot en Mark Sloof van Toor bespreken alle details in PrivéTV.
00:45

‘Seks met Jan is incest’

Jan Versteegh en Geraldine Kemper zijn één van de leukste tv-koppels van dit moment, maar hoe gaan zij naast het werk met elkaar om?
00:50

Truck ramt roekeloze automobilist

Even invoegen zonder in je spiegels te kijken, dat kun je maar beter niet doen. Een 16-jarige jongen rijdt keihard een snelweg op in de Amerikaanse staat Iowa en wordt door een vrachtwagen geschept.
03:10

'Máxima op geheime missie'

Onze koningin probeert deze week meer Indonesiërs aan het bankieren te krijgen, maar ze is in Jakarta ook nog ergens anders mee bezig, zegt Pieter Klein Beernink tegen Maarten Steendam in TELEGRAAF VANDAAG.