Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Obama vecht tegen tranen

11 JAN 2017

Tijdens zijn afscheidsrede neemt Obama uitgebreid de tijd om zijn vrouw Michelle te bedanken. De president lijkt het niet droog te houden.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
01:15

Knappe Yolanthe straalt in eigen club 

Bloedmooie Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van de luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezoeken dit weekend het openingsfeest van de club van Yolanthe en Wesley op Ibiza.
01:33

'Dit café heeft 37 jaar lesbohistorie'

Na 37 jaar houdt Mieke het voor gezien. De kroeg Vivelavie aan de Amstelstraat in Amsterdam heeft haar deuren gesloten.
00:25

Nachtmerrie: meisje valt uit attractie

Een meisje van 14 jaar oud hing minutenlang onder een wagentje in een attractie van Six Flags Great Escape in Queensbury, VS.
03:17

Wie is de ‘Tippelkiller’?

Donderdag staat de zogenoemde ‘Tippelkiller’ voor de rechter. De 58-jarige Surinaamse Schiedammer Albert Richenel B. wordt gelinkt aan vijf prostitutiemoorden. Mick van Wely sprak erover in Misdaad VNDG.
03:11

Bizarre festivaloutfits gespot

Bezoekers van Down The Rabbit Hole in Beuningen halen alles uit de kast om er bijzonder uit te zien, ontdekt verslaggever Sophie Kluivers.
00:59

Explosie tankwagen: honderden doden

Bij een ongeluk met een tankwagen op een snelweg bij de Pakistaanse stad Bahalwapur zijn zondag zeker 148 mensen om het leven gekomen. Pakistaanse media meldden dat de tankwagen te hard reed en verongelukte in Ahmed Pur Sharqia.
02:20

Dit systeem redt drenkelingen

Het Geusseltbad in Maastricht voorkwam de verdringkingsdood van een 35-jarige vrouw mede dankzij een detectiesysteem onder water. Met onderwatercamera's worden verdrinkingsreacties geregistreerd.
00:38

Eerste beelden vrijlating Spoorloos-team

Derk Bolt en Eugenio Follender staan de pers te woord kort nadat ze in Colombia zijn vrijgelaten. "We bedanken iedereen die heeft geholpen bij dit proces," aldus Bolt.