Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Kijkje in kamer goldenshowergate

11 JAN 2017

Donald Trump zou volgens een gelekt rapport prostituees hebben laten plassen in de presidentiële suite van het Ritz-Carlton Hotel in Moskou. Bekijk de kamer hier.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:42

Vermiste man in maag python

Bewoners van een afgelegen dorp in het westen van Sulawesi hebben maandag een gruwelijke ontdekking gedaan. Een 25-jarige dorpsgenoot die sinds zondag vermist was, bleek te zijn opgegeten door een python van zeven meter lang.
02:17

‘Rutte is verkeerd soort populist’

Geert Wilders verbaast zich in het Tweede Kamerdebat over de verkiezingen dat de VVD zich zou uitleveren aan GroenLinks. "U zit half op schoot bij die partij', waarna het over 'verkeerde populisten' ging. 
02:04

'Werken is zinloos!'

Bijstandsmoeder Suzanne Hendriks is niet van plan om te gaan werken. In WNL Opiniemakers legt ze uit waarom. Hele uitzending.
01:26

Fred van Leer showt de beste rokjes

Het is vandaag officieel Rokjesdag! Dikke benen, dunne benen... Fred van Leer laat zien welke rokjes het meest geschikt zijn.
00:56

Levensgevaarlijke Habiba-challenge

Social media staat helemaal vol met video's van fans van rapper Boef die de Habiba-challenge uitvoeren. Maar deze vloggers gaan wel heel erg ver...
02:45

‘Rookvrije rij belachelijk plan!’

De club voor rokers vindt het aanstaande rookverbod in de pretparkrij onzin. 'Verbied dan ook de vette hap en alcohol', zeggen ze in TELEGRAAF VANDAAG met Pim Sedee.
00:31

Hulpdiensten staan elkaar in de weg

Tijdens de brand in de Schipholtunnel maandag wordt de brandweer tegengewerkt door een auto van Rijkswaterstaat. Ook iets opmerkelijks gezien in het verkeer? Mail het naar verkeer@telegraaf.nl.
04:23

Fans Drake verkopen massaal kaartje

Drake heeft zijn Nederlandse fans wederom teleurgesteld. Hij zou te ziek zijn om op te treden, maar werd wel in andere uitgaansgelegenheden gesignaleerd… Fans zijn helemaal klaar met de Canadese rapper blijkt uit deze Privé TV
01:40

Galaxy S8 heeft 'strak design'

Elektronicagigant Samsung presenteert vandaag in New York de nieuwe Galaxy S8. Na het debacle met de Note 7 hoopt Samsung nu revanche te nemen met deze nieuwste mobiele telefoon, maar gaat dat lukken?