Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Noodlanding reddingheli gefilmd

11 JAN 2017

Tijdens een reddingsvlucht ontdekt piloot Ryan een ernstig probleem. Hij besluit een noodlanding te maken. Everest Rescue, woensdag 21.30 uur, Discovery.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:49

Zo geraffineerd zijn zakkenrollers

Een bewakingscamera in een supermarkt legt vast hoe doortrapt zakkenrollers te werk gaan.
00:39

Boze fietser sloopt auto

Een boze fietser heeft in het Canadese Toronto zijn woede afgereageerd op een auto. Wat er aan het voorval voorafging is niet duidelijk.
00:59

Trump-haters slaan Trump-supporter

Een Trump-supporter dooft een vuurtje gestookt door demonstranten. De demonstranten vallen de man vervolgens aan. De heftige beelden uit Amerika zijn zaterdag online gezet op Twitter.
01:37

Cothen woest om pikante billenfoto

Het gelovige dorpje Cothen is in rep en roer vanwege een pikante foto van het dameselftal van de plaatselijke voetbalclub.
02:01

Gekte op de Dam om gratis tulpen

Het is zaterdag plukken wat je plukken kan op de Dam in Amsterdam. Tulpenkwekers leggen een gigantische pluktuin aan met zo’n 200.000 tulpen.
01:39

‘Strijden tegen haat en onderdrukking’

Donald Trump is pas één dag president van de Verenigde Staten en nu al vindt een van de grootste protesten op Amerikaans grondgebied plaats, vertelt correspondent Herman Stam.
01:33

Hierom werd bikinifoto internethit

Isa-Bella (19) lijdt aan een vreselijke ziekte waarbij haar been enorm opzwelt. Haar verhaal zie je in My Legs Won’t Stop Growing, zondag 21.00 uur op TLC.
00:35

Spectaculaire sloop flats

In de Chinese stad Wuhan zijn negentien gebouwen binnen enkele seconden met de grond gelijk gemaakt. Omliggende gebouwen raakten niet beschadigd.
00:55

Prachtige beelden winters landschap

Prachtige beelden van een dronevlucht boven Pijnacker. In de verte is de skyline van Rotterdam te zien.