Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

buitenland

Dit zegt Trump over goldenshowergate

11 JAN 2017
Donald Trump reageert fel op het dubieuze rapport dat vannacht werd gelekt. Het had nooit gepubliceerd mogen worden, zei hij op zijn eerste persconferentie sinds hij is gekozen als president.
Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:59

Schoten bij overval Casa Rosso-baas

Gewapende overvallers die het hadden gemunt op Casa Rosso-baas Jan Otten hebben in de nacht van zaterdag op zondag schoten gelost voor de woning van Otten.
04:26

Levensgevaarlijke situatie op A28

Een enorme vrachtwagen raast op de A28 op een wegafzetting af. In het eerste halfjaar van 2017 zijn al acht voertuigen van weginspecteurs aangereden. In WEGBEWAKERS volgt Telegraaf TV het werk van de weginspecteurs van Rijkswaterstaat.
00:59

Bezoekers vast op festivalterrein

Festivalgangers van Welcom to the Future kwamen zaterdagnacht van een koude kermis thuis, als ze al thuiskwamen.
00:49

Hier pakt arrestatieteam vrouw op

Een zwaarbewapend arrestatieteam valt een woning in Alkmaar binnen. Drie mensen worden opgepakt.
02:07

Zeldzame Lamborghini in Nederland

Nederland is een exclusieve supercar rijker, nu Lamborghini Leusden de Centenario heeft afgeleverd. De gefortuneerde koper heeft zijn nieuwe collectors item vandaag opgehaald.
01:54

'Veel vrouwen schamen zich'

Ex-leden van de Rigpa-beweging beschuldigen de geestelijk leraar Sogyal Rinpoche van fysiek geweld en seksueel misbruik. Voormalig Rigpa-lid Oane Bijlsma onderzoekt of zij met anderen aangifte tegen de goeroe kan doen.
00:33

Fajah: 'ik hou van seks'

Vrijdag komt de videoclip 'Flirtation' van Fajah Lourens uit. De dj verklapt dat die vol zit met seks. Want 'daar hou ik van!'
01:57

'Het scheelt dertig cent'

Honderden Nederlanders gooien hun tank vol bij een Luxemburgse pomp, vlakbij de grens met Frankrijk. De reden is simpel: het is goedkoper.
00:34

Kettingbotsing met acht auto's

Afgelopen nacht heeft er een kettingbotsing met acht auto's plaatsgevonden op de A7 tussen Hoorn en Purmerend. Bij dit incident zijn drie bestuurders gewond geraakt.