Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

buitenland

Trump dist CNN-journalist

11 JAN 2017

Donald Trump is woedend op CNN en daarom mag een journalist van die zender geen vragen stellen. CNN publiceerde een dubieus rapport over de gekozen president.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:19

Moment aanslag gefilmd

Deze video van het ogenblik van de explosie wordt op sociale media massaal gedeeld. Op de beelden is te zien dat bezoekers in paniek vluchten.
02:05

Zo reageert Trump op aanslag

De Amerikaanse president Trump reageert vanuit Bethlehem op de terreuraanslag in Manchester. "Ik noem het geen monsters, want dat vinden ze leuk. Ik noem ze voortaan losers."
02:15

‘Ik zag bloed op de grond’

Een bloedstollend ooggetuigeverslag uit Manchester: Maarten Smit (49) uit Zeist en zijn dochter Jasmin van 14 waren bij het concert van Ariana Grande waar een bom afging.
00:16

Dit is pas asociaal!

Deze vrouw gedraagt zich echt wel enorm asociaal in de supermarkt, durf jij haar hierop aan te spreken? Bekijk hier hoe anderen erop reageren.
01:37

Katja: 'thuis trek ik alles uit!'

Katja Schuurman laat zich in de nieuwe satirische serie Echt Niet Ok van vele kanten zien. Zo is ze ook een bevlogen vrouw. Dit vertelt ze aan Privé VNDG.
01:09

‘Slachtoffertje was nog maar 8’

IS, een verdachte en slachtoffers die namen en gezichten krijgen: Olof van Joolen met het laatste nieuws uit Manchester.
00:52

‘Kamp, bemoei je niet met AkzoNobel’

Het Amerikaanse chemiebedrijf PPG haalt hard uit naar demissionair minister Kamp van Economische Zaken. Kamp is tegen een overname van AkzoNobel door PPG. In een interview met DFT VNDG zegt topman Michael McGarry dat hij de protectionistische houding van Kamp slecht vindt.
01:40

Aanslag Manchester: dit moet je weten

Veel doden bij een gruwelijke zelfmoordaanslag tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester. Een overzicht van de gebeurtenissen in het nieuws van Telegraaf VNDG.
00:27

Melania slaat Trumps hand weg

Wanneer president Trump op een vliegveld in Israël hand in hand wil lopen met zijn vrouw Melania, slaat zij zonder pardon de hand van haar man weg.