Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Heldendaad trucker nét op tijd

16 FEB 2017

In Suriname bedenkt een trucker zich geen moment als een auto met een moeder en twee kinderen te water raakt.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Zo zwaar wordt de storm

Het gaat donderdag stormen. Het wordt vooral oppassen voor de harde wind, zegt Marco Verhoef van Weerplaza.
01:14

Kate Moss halfnaakt

Kate Moss is de straat opgegaan in een doorzichtige, nietsverhullende jumpsuit, George en Amal Clooney mijden gevaarlijke landen vanwege de tweeling en Rob Geus maakt een carrièreswitch.
01:10

Campingbaas slaat cameraman

Ruim 800.000 mensen keken woensdagavond naar de eerste aflevering van Fort Oranje: camping of krottenwijk (SBS6). PowNed ging ook in Rijsbergen langs en ontdekte dat de eigenaar geen zin heeft in kritische vragen... VIA
01:14

Volendam woest om Hitler-cartoon

Respectloos, smakeloos en een schadevergoeding van 1 miljoen euro waard? Volendam reageert woedend op een gewaagde Volkskrant-cartoon van Martyn F. Overweel.
00:42

Zo ziet aarde-achtige planeet eruit

NASA heeft zeven aarde-achtige planeten ontdekt op slechts veertig lichtjaren afstand van de aarde. Volgens de organisatie zou één van deze planeten er ongeveer zo uit moeten zien.
02:07

Te laat voor geboorte dochter

Xander en Sophie de Buisonjé zijn dolgelukkig met de nieuwste toevoeging aan hun gezin: dochter Céla Lynn. Bekijk hier de beelden van hun eerste ontmoeting.
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
01:48

Dief op heterdaad betrapt

Zeker vier agenten grijpen in Rotterdam een fietsendief bij zijn lurven en de man kan zich niet legitimeren. Een agent met een bodycam legt de actie vast.
01:13

‘Oproep Amnesty bespottelijk’

Politiek commentator Wouter de Winther reageert op de persconferentie van Amnesty waarin onder andere werd gesproken over het populisme in ons land. "Amnesty moet zich niet met dit soort politieke duiding bezighouden."