Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

‘Ezel’ smijt gitarist knock-out

20 MRT 2017

Schokkende beelden van een vechtpartij in Las Vegas. Iejoor, de ezel uit Winnie de Poeh, tuigt een gitarist af.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:39

Pilote Lindy heeft talenknobbel

Pilote Lindy heeft tienduizenden volgers op Instagram en maakt ook video’s! Vandaag oefent zij haar talenkennis.
01:01

Terrorist sliep naast toeristen

Fransman Patrick de Villarose was op vakantie in het Spaanse Alcanar toen hij er tot zijn schrik achterkwam dat hij al dagen naast een terrorist woonde.
00:27

Enorme vinvis aangespoeld op Texel

Op het strand van Texel is zondag het karkas van een dode vinvis aangespoeld. Het was een gewone vinvis, een vrouwtje van tussen de achttien en twintig meter.
01:24

‘Nederland is niet van ons!’

Columniste Vala van den Boomen windt zich erover op als mensen zeggen dat “Nederland weer van ons moet worden.” JOVD-voorzitter Rutger de Ridder gaat er hard tegenin. Via Hollandse Zaken.
01:14

Emotionele dienst Sagrada Familia

In de Sagrada Familia in Barcelona zijn zondag de slachtoffers van de terreuraanslagen herdacht. Naast het Spaanse koningspaar waren ook de Spaanse premier Rajoy, de Portugese president Sousa, de deelstaatpresident van Catalonië en de burgemeester van Barcelona aanwezig bij de mis.
 
01:24

Spaanse koning bezoekt Ramblas

Felipe VI verraste Barcelonezen zaterdagmiddag met een bezoek aan de Ramblas. Bij de herdenkplaats van de aanslag was niet iedereen blij met zijn komst. Dit vanwege een politieke strijd tussen Madrid en Catalonië.
02:35

Totale hysterie voor Channing Tatum

Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om niemand minder dan Channing Tatum te ontmoeten. Wij waren erbij en spraken de superhunk.
01:04

Lowlands-zanger woest op betaster

Een vrouw is aangerand toen zij crowdsurfend over het publiek ging op Lowlands. Zanger Sam Carter van de Britse band Architects onderbrak zijn show en haalde hard uit naar de borstenbetaster.
00:26

Auto rijdt in op voetgangers Australië

Een automobilist is zaterdagmorgen ingereden op voetgangers. Het gebeurde in een drukke winkelstraat in Chatswood, Australië. Er zouden vijf gewonden zijn, waaronder een baby.