Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Vrouw trotseert tank Venezuela

21 APR 2017

Een onbekende vrouw is uitgegroeid tot hèt symbool van de hevige protesten in Venezuela door in haar eentje een tank te trotseren.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Agressieve purser gefilmd

Een medewerker van American Airlines zou een passagiere met twee kindjes hebben geslagen. Dit gebeurde toen de vrouw haar wandelwagentje moest afgeven. Op videobeelden is tevens te zien hoe de medewerker een andere passagier uitdaagt.
01:08

Olcay krijgt appjes van Peter R.

Modeontwerpster Olcay Gulsen was te gast bij de Frank & Vrijdagshow op Radio 538. Ze krijgt wel eens appjes van collega’s. Bekijk het hele fragment hier.
01:03

Chantal Janzen slaapt naakt

In Janzen en van Dijk komen soms intieme vragen voorbij. Chantal Janzen heeft geen geheimen... Janzen en van Dijk wordt zaterdag om 20.00 uur uitgezonden bij RTL 4. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
01:21

Bizar: Auto kilometers meegesleurd

Bizarre beelden op een snelweg in de Verenigde Staten. Een man blijft haken aan een vrachtwagen. Hoewel zijn auto fikse schade opliep, bespaarde hij toch enkele kilometers brandstof uit.
01:20

Moment aanslag Parijs gefilmd

Er zijn schokkende beelden opgedoken van het moment waarop de aanslagpleger op de Champs-Élysées in Parijs begint met schieten.
00:49

Romy Monteiro eigenwijs bij klussen

Romy Monteiro krijgt Thomas Verhoef op bezoek. Thomas wil wat veranderen aan de keuken, maar Romy denkt het beter te weten... Eigen Huis & Tuin is zaterdag om 18.15 uur te zien bij RTL 4. Help ons Privé TV te verbeteren via de enquête.
03:15

Lize schaamt zich om seksscène

Nu Temptation Island voorbij is, kijkt het kersverse koppel exclusief met PrivéTV terug op de meest spraakmakende momenten in het programma. Lize schaamt daarbij om één specifieke scène... Kijk voor nog meer pikante details op Facebook.
00:34

Brand Westelijk Havengebied

In het Westelijk Havengebied in Amsterdam is zaterdag een grote brand uitgebroken. Het vuur woedt op het industrieterrein aan de Westhavenweg.
00:22

Chaos op Schiphol

Het is zaterdag opnieuw erg druk op Schiphol. Er wordt gesproken van wachttijden van dik een uur.