Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

Aanslag op journalist gefilmd

19 MEI 2017

Deze journalist in de Iraakse stad Mosul heeft een engeltje op zijn schouder. Bizarre beelden tonen hoe een kogel op zijn GoPro afketst.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:59

Gruwelijke details dood journaliste

Een deel van het lichaam van de Zweedse Kim Wall (30) is gevonden, maar deze vragen zijn nog onbeantwoord.
00:18

Versteegh neemt Paay in de zeik

Jan Versteegh is met Patricia Paay te gast bij Linda’s Zomerweek. Hij grijpt zijn kans om een grap te maken over haar plasseks-avontuur. Uitzending is 28 augustus, 20.30 uur bij RTL4.
01:51

'Spaarbelasting is pure diefstal'

In de rubriek De Hete Hangijzers zet DFT-econoom Martin Visser de hoofdpijndossiers voor het komende kabinet op een rij. Vandaag deel 2: de belastingen. 'Rutte III moet het huidige systeem herzien'.
01:37

Super-asfalteermonster in actie

Deze megamachine is ontworpen voor grote wegwerkklussen. Een feest voor Rijkswaterstaat, maar ook voor automobilisten.
03:07

Monique: voor Jan is de kous af

De poepende student voor het huis van Jan Smit houdt de gemoederen vandaag flink bezig. Monique Smit vertelt in Privé VNDG dat het huis van haar broer vaker doelwit is van opmerkelijke acties. 
00:27

Bewijs: dure fitnessapparaten onzin

Opmerkelijke beelden op het populaire fitnesskanaal Muscle Madness: een Afrikaanse sportschool ziet er zo uit! Hele video.
01:58

Prinsen woedend op paparazzi

Kippenvel als William en Harry vertellen over de paparazzi die liever geld verdienden, dan dat ze het leven van hun moeder Diana redden.
01:08

Heldhaftige man verjaagt rover

Een hardwerkende winkeleigenaar in het Zuid-Hollandse De Lier bedenkt zich geen moment als er opeens een overvaller in zijn videotheek staat. Hij pakt een schaar en verjaagt de crimineel. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
01:43

Slimme krokodil grijpt haai

Twee roofdieren in een strijd op leven en dood: wie gaat er winnen? De krokodil heeft daarvoor een speciaal trucje. Meer over haaien in #Sharkfest, elke werkdag 18.00 uur, National Geographic.