Vandaag in beeld

Nieuws

Zo vliegt een piloot

19 SEP 2012
Zo vliegt een piloot
Meest bekeken op De Telegraaf
01:42

Mattie: ‘Ik heb nog contact met ex’

Mattie Valk heeft een emotionele verklaring voorgelezen bij zijn terugkomst op de radio. De Qmusic-dj vertelt hoe het met hem gaat en wat voor relatie hij nu heeft met de tweeling en zijn ex Kirsten.
03:48

Wat Mattie nog verzwijgt...

Wie Mattie Valk bij zijn rentree op Qmusic openhartig vond, laat zich bedotten, vindt Jan Uriot. Veel vragen over 'zijn' tweeling en zijn relatie zijn beantwoord, maar nog niet allemaal, zegt hij tegen Maarten Steendam in Privé TV.
00:43

Gestraft jongetje (7) vermist

Een jochie dat door zijn ouders voor straf uit de auto was gezet wordt nu al twee dagen vermist. Zijn vader wilde hem na een paar minuten alweer ophalen, maar toen was Yamato al nergens meer te bekennen.
00:41

Verwoesting door noodweer gefilmd

In Duitsland zijn drie doden gevallen door noodweer. Zware regenval zorgde voor overstromingen en tientallen kelders zijn ondergelopen. In Baunsbach trad de rivier buiten zijn oevers en werden auto’s door de straat gesleurd.
00:41

Dashcam: boom plet agent

Angstige momenten voor een agent in Ringwood, New Jersey (VS). Als hij de schade opneemt van een omgevallen boom hoort hij ineens iets ruisen en kraken. Voor hij het weet ligt hij gewond op de grond. Ook een video gemaakt met uw dashcam? Mail deze dan naar verkeer@telegraaf.nl
06:32

'Lastig om Kruijswijk te houden'

In Telesport Vandaag: Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol, Tom Dumoulin niet voor klassement naar Ronde van Frankrijk en Spierathlon in Ouderkerk aan de Amstel.
01:29

Buschauffeur trotseert overstroming

Door het noodweer staat een weg onder een viaduct in Arnhem compleet onder water. Een buschauffeur heeft echter geen zin om te laat te komen en rijdt gewoon door. Het water stroomt daardoor de bus in.
01:10

Nederland adviseert Sintjournaal

Zwarte Piet verandert al. Het gaat alleen nog over de manier waarop en de snelheid waarmee, heeft de omroep NTR gezegd. Telegraaf TV vroeg of u de redactie van het Sinterklaasjournaal wilt adviseren.
02:06

Lantaarnpaal voorkomt nachtmerrie

Drie jonge meiden mogen een lantaarnpaal in Oosthuizen zeer dankbaar zijn. De paal voorkomt dat de vriendinnen met hun voertuig in het water raken. Gerard Boon filmde het opmerkelijke incident. Mail ook uw dashcamvideo’s naar verkeer@telegraaf.nl