Vandaag in beeld

Nieuws

Donkere Amerikanen over Zwarte Piet

05 DEC 2012

Donkere Amerikanen over Zwarte Piet

Meest bekeken op De Telegraaf
00:56

Mega-alligator verrast golfers

Golfer Charles Helms kan zijn ogen niet geloven als hij een ‘monster’ over de golfbaan in Florida ziet slenteren. Hij gelooft eerst niet dat de alligator van zo’n 4,5 meter echt is. Helms maakte dit filmpje met zijn telefoon, daardoor is de geluidskwaliteit vrij slecht.
01:29

Buschauffeur trotseert overstroming

Door het noodweer staat een weg onder een viaduct in Arnhem compleet onder water. Een buschauffeur heeft echter geen zin om te laat te komen en rijdt gewoon door. Het water stroomt daardoor de bus in.
01:47

Moest gorilla hierom dood?

Nieuwe beelden van het kleuterdrama in het gorillaverblijf van de Cincinnati Zoo zijn voor de directeur aanleiding om kritiek van de hand te wijzen. Dierenactivisten zijn woest omdat de gorilla werd doodgeschoten.
00:53

Sylvana: ik ga alle daders opsporen

Sylvana Simons is vastberaden om iedereen die via sociale en geprinte media racistische opmerkingen over haar heeft geplaatst aan te pakken. Ze doet aangifte omdat het bestrijden van onrecht volgens haar begint met het melden ervan.
01:03

Sanders van podium getrokken

Angstige momenten voor presidentskandidaat Bernie Sanders. Tijdens een toespraak in Californië wordt hij van het podium getrokken vanwege de dreiging van activisten, die vervolgens hard worden aangepakt.
01:32

Heftig: meisje bevrijd uit bordeel

Heftige beelden gisteravond in de laatste aflevering van Spuiten en Slikken op Reis. Presentator Tim Hofman reisde af naar India om kinderprostitutie aan de kaak te stellen en kwam terecht in een heuse jacht op een mensenhandelaar.
01:04

Man redt verstrikte zeehond

Dirk Bruin bedenkt zich geen moment als hij tijdens een vaartochtje in de buurt van Vlieland een verstrikte zeehond ziet liggen. Voor de ogen van een groep schoolkinderen stapt hij uit de boot. Onder luid applaus bevrijdt Dirk Bruin vervolgens de grijze zeehond uit het net.
00:41

Chinese naakthond danst op polka

De Chinese gekuifde naakthond Nathan laat zijn dansmoves zien op de Beer Barrel Polka. Oma Tillie begeleidt hem op de accordeon. De swingende hond heeft inmiddels al 68.000 fans op zijn Facebookpagina. Ook heeft hij een eigen YouTube-kanaal, waar de getalenteerde danser te zien is. 
06:25

'Daley Blind moet vrezen bij United'

In Telesport Vandaag: Chef voetbal Valentijn Driessen denkt dat Daley Blind het moeilijk krijgt bij Manchester United, Max Verstappen blikt terug op mislukte race in Monaco en uitdaging voor Dorian van Rijsselberghe op Loosdrechtse Plassen.