Vandaag in beeld

Nieuws

Tsunamigevaar na aardbeving Japan

07 DEC 2012
Tsunamigevaar na aardbeving Japan
Meest bekeken op De Telegraaf
00:22

Deze reclame maakt Max woest

Max Verstappen gaat actie ondernemen tegen een reclame van internetsupermarkt Picnic, heeft zijn team aan RTL Boulevard laten weten. De reclame is een parodie op de Verstappen-commercial van concurrent Jumbo.
03:13

Indrukwekkende animatie Buk-transport

Het Openbaar Ministerie heeft een zeer uitgebreide reconstructie online gezet van het Buk-transport naar de plek waar vlucht MH17 is neergeschoten. In de video zijn filmpjes van getuigen te zien die het vervoer hebben gefilmd.
01:33

Dit bewijst: Buk kwam uit Rusland

Deze afgeluisterde gesprekken bewijzen dat vanuit Rusland een Buk aan de separatisten is geleverd. Dat zegt het hoofd van de landelijke recherche Wilbert Paulissen woensdagmiddag tijdens de presentatie van het Joint Investigation Team (JIT) in Nieuwegein.
02:44

Reljeugd weggehouden bij Wilders

In Maassluis hadden ze een bijzondere oplossing om te zorgen dat lastige jongeren geen trammelant zouden veroorzaken tijdens een bezoek van Geert Wilders, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:26

Bizar: hert valt vrouw aan

In Amerika gebeurt het wel vaker dat een hert wordt aangereden door een automobilist, maar bij een vrouw in New Jersey kreeg dit wel een heel spannende wending. Als ze uitstapt om de schade op te nemen valt het dier aan. De automobiliste raakt lichtgewond, het hert is overleden.
00:30

Drone filmt heftige villabrand

Spectaculaire beelden van een brand in een villa in het Gelderse Ugchelen. De brand brak in het begin van de avond uit en een buurtbewoner maakte deze beelden met zijn drone. 
01:06

Annemarie Keizer: ‘gaat niet goed’

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, staat zaterdag met Kees Tol in de halve finale van Dance Dance Dance. Voor Annemarie is het zwaar geweest daar te komen. Zouden zij en Kees het schoppen tot de finale? Dance Dance Dance zie je zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4.
01:16

Voetballen op hellend vlak

Het plaatsje Vijlen in Zuid-Limburg had de primeur voor ons land: een voetbalwedstrijd op een heuvel. De voetballers van RKVV Vijlen en tegenstander WDZ uit Bocholtz speelden op een veld met een hellingspercentage van 20 procent.
01:37

Sjoemelzaad-familie bij Pauw

Je zult maar te horen krijgen dat je misschien wel 200 halfbroers en -zussen hebt! Het overkwam donorkind Toine (23). Samen met een groot deel van zijn nieuwe familie was hij te gast bij Jeroen Pauw.