Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Nieuws

fietser belaagd door automobilist

07 DEC 2012

fietser belaagd door automobilist

Meest bekeken op De Telegraaf
01:15

Knappe Yolanthe straalt in eigen club 

Bloedmooie Yolanthe weet alle ogen op zich gericht tijdens het openingsfeest van de luxe loungeclub XaXa. Veel BN’ers bezoeken dit weekend het openingsfeest van de club van Yolanthe en Wesley op Ibiza.
02:02

Wedstrijdje inhalen eindigt met crash

Een ordinair staaltje voordringen pakt voor een bestuurster helemaal verkeerd uit. De vrouw verliest de macht over het stuur. Ook iets gefilmd? We zien het graag via verkeer@telegraaf.nl
01:34

'Extreem veel zuipen tijdens TT Assen'

Bezoekers van de TT Assen vertellen hoeveel er wordt gedronken tijdens het evenement in Drenthe. “Duitsers lagen vroeger dronken langs de kant.” Tijdens deze alcoholcontrole werden overigens geen overtredingen geconstateerd.
02:01

Nieuwe 'Las Vegas' nu spookstad

Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino's gingen falliet en er bleef niet meer over dan een verlaten stad.
00:48

Ruzietje eindigt in horrorcrash

Een simpel snelwegconflictje verandert binnen seconden in een crash die in een film niet had misstaan.
03:43

‘Ze hebben een zware tijd gehad’

Minister Koenders is blij en opgelucht dat het Spoorloos-team is vrijgelaten. Aan Telegraaf VNDG vertelt hij hoe het met Derk Bolt en Eugenio Follender gaat.
00:24

Dochter voor Estavana!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart hebben een dochter gekregen: Jesslynn. Kort voordat ze ging bevallen, stond Estavana de media te woord over de laatste loodjes. Telegraaf VNDG was daar natuurlijk bij.
01:22

Doutzen geniet van liefdesvakantie

Doutzen Kroes geniet met haar man van de zon op Ibiza en doet dat misschien wel op het opzwepende nieuwe nummer van Jody Bernal. De zanger brengt vandaag een lied uit met echte zomerhitpotentie.
00:37

Tijgerpython gevonden langs spoor

Een wandelaar schrok zich een hoedje toen die een bijna 5 meter lange wurgslang in een droge sloot in Oosterbeek vond. Hoe het dier daar terecht is gekomen, is onbekend.