Vandaag in beeld

Nieuws

Gewichtloos in aangepaste Airbus

09 DEC 2012

Gewichtloos in aangepaste Airbus

Meest bekeken op De Telegraaf
00:50

Vrouw dwingt rover uit de kleren

Een overvaller in Colombia heeft zijn verdiende loon gekregen. Hij probeerde een vrouw te beroven, maar die pakt hem bij zijn haren en dwingt hem om zijn kleren uit te trekken.
04:23

Sylvana: ik ben een godin

Opvallende uitspraken van Sylvana Simons in een blad maken opnieuw de tongen los. Haters blijven haar achtervolgen, zie je in deze Privé TV met Jan Uriot en Maarten Steendam.
01:00

Eenzame hond 18.000 keer afgewezen

Bulterriër Freya zag al duizenden potentiële baasjes langskomen in het asiel in het Britse Liverpool, maar ze wordt telkens over het hoofd gezien. Al zes jaar lang wacht ze op een nieuw huisje, en dat terwijl ze volgens haar verzorgers ontzettend lief is.
00:35

Tranen door HGT-talent Nick Nicolai

Het publiek wordt tot tranen toe geroerd door een optreden van sensatie Nick Nicolai in Holland's Got Talent. Zijn indrukwekkende optreden maakt de jury sprakeloos. Holland's Got Talent is vrijdagavond om 20:30 te zien op RTL4.
00:55

Sloop Costa Concordia in één minuut

Een timelapse laat de één jaar durende sloop van het Italiaanse cruiseschip Costa Concordia zien. Op 13 januari 2012 verging de boot aan de kust van Isola del Giglio en daarbij overleden 32 mensen. Bij het afbreken van het schip in Genua waren in totaal 90 bedrijven betrokken.
03:38

Horror-bacterie: dit moet u weten

Moeten we in Nederland bang zijn voor een superbacterie die niet meer reageert op antibiotica? In TELEGRAAF VANDAAG reageert hoogleraar Bonten op onheilspellende berichten uit de VS. Presentatie: Maarten Steendam.
00:31

Bestuurder redt kitten van dood

Een kleine kitten heeft een wandeling op een drukke weg in Rusland maar op het nippertje overleefd. Een busje mist het beestje op een haar na, en dan stopt iemand midden op de weg om de kitten in veiligheid te brengen. Mail uw video naar verkeer@telegraaf.nl
01:05

De sloomste achtervolging ooit!

Een bijzonder makkelijk klusje voor de politie in de Amerikaanse staat Alaska. Een dief is op de vlucht geslagen in een vorkheftruck die maar 25 kilometer per uur kan. Waarom en hoe het afloopt zie je in dit filmpje.
03:00

'Beter beschermd bij erfenis'

Wie een erfenis krijgt kan ook met onverwachte schulden te maken krijgen. Wat kun je daar als erfgenaam tegen doen? Binnenkort worden de regels anders, vertelt Patricia Boon in DFT TV met Maarten Steendam.